Vlastimil Resl - eWRC.cz
8. 11. 2016 10:46 − 1926× − 0

4. ročník besedy U Kepkeho již tento pátek

Již počtvrté si dají automobiloví závodníci dostaveníčko v čejetické hospůdce U Kepkeho.

Již počtvrté si dají automobiloví závodníci dostaveníčko v čejetické hospůdce U Kepkeho, aby zde podebatovali s příznivci motoristického sportu a obdařili je svými kartičkami, plakáty a autogramy. Na rozdíl od let minulých to však nebude začátkem prosince, nýbrž už 11. listopadu.

Čtvrtý ročník besedy s automobilovými závodníky a jejich autogramiáda se uskuteční na sále čejetického pohostinství U Kepkeho (Koněvova ulice č. p. 28). Oproti předchozím třem prosincovým termínům to však bude netradičně již 11. listopadu od 18 hodin. Šéfkuchař Josef „Kepke“ Němec, sám dlouholetý motoristický příznivec, garantuje dostatek občerstvení a dobrou náladu. Bohaté zastoupení bude mít autokros, když účast přislíbilo hned pět letošních republikových šampiónů. Chybět nebude ani jeden evropský – vládce divize TouringAutocross Václav Fejfar. „Očekávám přátelské posezení s lidmi, které zajímá motorsport a moc se na to těším,“ těší se jeden z nejúspěšnějších autokrosařů všech dob, jenž letos vybojoval již svůj čtvrtý titul šampióna Starého kontinentu – po dvou v kategorii D3A do 1600ccm v sezónách 2000 a 2001 nenašel v letech 2012 a letos přemožitele v divizi TouringAutocross.

Rallyovou sestavu trošku zredukovala termínová kolize s plzeňským vyhlášením domácích šampionátů. Dorazit by nicméně měly například tři kompletní posádky – Michaela Maňovská s Kateřinou Blahoutovou, Jakub Nipča s Pavlem Zalabákem a Jan Sýkora se Štěpánem Palivcem. „Je to hezká akce. Jsem rád, že se podobné besedy a setkání pořádají. Těším se, že opět bude příležitost v klidu popovídat s fanoušky i kolegy z různých disciplín motoristického sportu. Doufám, že se nás sejde co nejvíce,“ věří Jan Sýkora, který se besedy zúčastnil již předloni.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!