12. 11. 2016 09:34 − 2208× − 0

Listopadová soutěž o stolní kalendář Škoda 2017

Díky spolupráci se Škodateamem Vám přinášíme možnost vyhrát stolní kalendář, na kterém naleznete samé krásné škodovky.

Díky spolupráci se Škodateamem Vám přinášíme možnost vyhrát stolní kalendář, na kterém naleznete samé krásné škodovky.

Jedná se o týdenní kalendář plný škodovek – 26 listů, 52 stran, 52 škodovek. Každý týden na Vás čeká nový vůz Škoda a samozřejmě včetně popisu. Kalendář obsahuje i svátky a zůstává dost místa i pro poznámky. Fotografie jsou mix z našich nástěnných kalendářů z let 2007 až 2010. Rozměr kalendáře 290x160mm. Škodateam posílá kalendáře v kvalitních obalech, což je záruka krásného kalendáře i po zpracování poštou.

Zpříjemněte si rok 2017 stolním kalendářem ŠKODA a celý rok budete obklopeni tím co máte na světě nejraději… Pořídit můžete i ve výhodném balíčku společně s naším nástěnným kalendářem a výrazně tak ušetřit.

Soutěžní otázka:

V kalendáři je i originální tovární vůz Škoda Favorit 136L, který se v roce 1994 zúčastnil Rally Monte Carlo. Kdo seděl za jeho volantem?

(nápovědu hledejte na odkazu www.skodateam.cz)

Správné odpovědi zašlete do páteční půlnoci 22. listopadu 2016 na mailovou adresu erman@skodateam.cz a nezapomeňte uvést své jméno a adresu. Do předmětu uveďte "Listopadová soutěž o kalendář Škoda 2017". Kdo nechce čekat až do vyhlášení výherců a chce mít jistotu, že kalendář dostane, tak si ho samozřejmě může objednat na adrese www.skodateam.cz za krásných 99 Kč.

3 výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí a zveřejněni na eWRC.cz. Taktéž je budeme informovat emailem. Hodně štěstí!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!