Kdo vyhrál svezení s Marcusem Grönholmem?

Máme pro vás výsledek soutěže o svezení s Marcusem Grönholmem na Setkání mistrů 19. listopadu.

Mobilní aplikace RALLY4NOW, která vás spolehlivě navede až na divácké místo na rychlostní zkoušce a můžete na ní sledovat výsledky z rally a videonovinky, ve spolupráci se serverem eWRC připravili soutěž o svezení s Marcusem Grönholmem v Toyotě Corolla WRC, které proběhne v Sosnové při příležitosti XV. Global Assistance Setkání mistrů. Svezení se odehraje v sobotu 19. listopadu 2016 při tréninkových jízdách. Hlavní program Setkání mistrů proběhne v neděli 20. listopadu 2016.

Na všechny otázky správně odpověděl a zadání soutěže splnil tento šťastlivec, který byl následně vylosován. Výhercem se stává: Pavel Vítek z Milovic. Náhradníkem je Tomáš Hrbotický. Oba získávají volný vstup na XV. Global Assistance Setkání mistrů v sobotu 19. listopadu a současně i na hlavní program v neděli 20. listopadu.

Vy ostatní, kteří jste soutěžili a nevyhráli nezoufejte a přijeďte se do Sosnové na XV. Global Assistance Setkání mistrů podívat. Vidět pohromadě Marcuse Grönholma a Markku Aléna spolu s Českými soutěžáky, to se hned tak nebude opakovat.

Komentářů celkem: 2
15. 11. 2016 07:531
0 0
Gratulace. smajlíksmajlík
16. 11. 2016 19:122
0 0
gratulujem k vyhre, mne slubil zvezenie pavel svarovsky
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!