Mareš zakončí letošní sezonu na Waldviertel Rally

Filip Mareš se může již nyní pochlubit titulem juniorského Mistra ČR v rally, druhým místem ve třídě 6 a třetím místem 2WD.

Filip Mareš se může již nyní pochlubit titulem juniorského Mistra ČR v rally, druhým místem ve třídě 6 a třetím místem 2WD. Přesto se posádka Filip Mareš a Honza Hloušek chystá ke startu na rakouské Waldviertel Rally, jež je finálovým podnikem European Rally Trophy a jsou na ni zváni účastníci ze všech regionálních Trofejí. Filip s Honzou se kvalifikovali svými výsledky z Central Rally Trophy. V předchozí zprávě jsme chybně uvedli, že se posádka Autoklub Peugeot Rally Talent stala juniorským vítězem tohoto šampionátu. Tímto se omlouváme vítězné posádce Václav Stejskal jun. – Stanislav Viktora jun., a k prvnímu místu klukům samozřejmě moc gratulujeme. FIA provedla opravu výsledků první etapy Lausitz Rally až týden po skončení soutěže a tak Filip s Honzou v závěru dostali méně bodů v hodnocení, protože první etapa neodpovídala pravidlům pro udělení bonusových bodů.

Celá posádka se již nyní připravuje na poslední závod letošní sezony. „Doufáme, že na rakouské Rally Waldviertel, se nám za sezónou podaří udělat tu nejlepší možnou tečku,“ říká pilot posádky APRT Filip Mareš. „Naše posádka je na finálový podnik nachystána a velmi se těší na jízdu na nezpevněném povrchu. V každém případě je možnost porovnání naší posádky Mareš – Hloušek s dvojicemi z celé Evropy zajímavým zakončením sezony,“ komentuje start svého týmu Stanislav Kafka.

36. ročník rakouské Rally Waldviertel je finálovým podnikem European Rally Trophy a koná se ve dnech 17. až 19. listopadu 2016 v rakouském Waldviertlu a St. Poeltenu. Všechny přítomné fanoušky zveme k nám do servisní zóny.

Tým Autoklub Peugeot Rally Talent tradičně děkuje také svým partnerům, kterými jsou pro tuto soutěž Autoklub ČR, Faster magazín, Legendy, AP Freight a Nástrojaři.cz.

Komentářů celkem: 4
16. 11. 2016 00:321
0 0
Neměl v Rakousku startovat také Honza Černý?
16. 11. 2016 01:182
0 0
V předchozí zprávě jsme chybně uvedli, že se posádka Autoklub Peugeot Rally Talent stala juniorským vítězem tohoto šampionátu. Tímto se omlouváme vítězné posádce Václav Stejskal jun. – Stanislav Viktora jun., .......

Chyba v předchozí zprávě byla náhodou, nebo záměrem v rámci propagace dobré činnosti projektu Autoklub Peugeot Rally Talent? Takových chyb by se neměla taková autorita, kterým je Autoklub ČR, dopouštět.smajlík
16. 11. 2016 04:313
0 0
ta chyba rozhodně nebyla úmysl a už vůbec ne zlej úmysl, pořadí s Filipem a Honzou na prvním místě bylo na oficiálních stránkách FIA.com a je k tomu i screenshot, teprve později to FIA změnila, za sebe můžu jen pochválit zveřejněnou omluvu a gratuluju do Blatné oběma rychlým synkům rychlejch tatíků Vendovi Stejskalovi i Standovi Viktorovi smajlíksmajlík
16. 11. 2016 14:064
0 0
Původně napsal Sukop
Neměl v Rakousku startovat také Honza Černý?

Honza bude startovat, včera bylo na Klatovsku testování před soutěží. Přijeďte kluky do Rakouska podpořitsmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!