23. 11. 2016 14:03 − 14339× − 13

Vyjádření ke článku Jak hlupák nakoupil na Speedpru!

Dne 22.11.2016 byl na portálu eWRC.cz zveřejněn článek pan Hlouška o jeho "zkušenosti" o nákupu v našem e-shopu.

Dne 22.11.2016 byl na portálu eWRC.cz zveřejněn článek pan Hlouška o jeho "zkušenosti" o nákupu v našem e-shopu.

Pan Hloušek bohužel situaci popisuje pouze ze svého pohledu, který není vůbec objektivní a neposkytuje ani kompletní informaci o průběhu celé anabáze. Celý problém vznikl kvůli neznalosti pan Hlouška tím, že nerozlišuje různé druhy obložení ochranného rámu, které jsou vyráběny.

Pan Hloušek si objednal konkrétní výrobek, kterým byla ochrana rámu pro spodní část těla. Tento objednaný produkt mu byl našim obchodem řádně dodán. Produkt vyrábí společnost OMP, a to dle standardu FIA 8857-2001. Pan Hloušek požadoval dodání dokladu o homologaci FIA, který však fakticky k danému výrobku OMP nedodává. O tomto byl pan Hloušek opakovaně informován, avšak toto vůbec nebral na vědomí. Bohužel pan Hloušek nepochopil, že homologace je pouze k výrobku bezpečnostního obložení rámu (ochrana hlavy), která je vyražena přímo na daném výrobku. Obdobný princip je například u štítků na bezpečnostních pásech, štítků sedaček, atd..

V případě, že pan Hloušek zamýšlel koupit bezpečnostní obložení rámu, bez jakýchkoli problémů bychom mu vyšli vstříc a výrobek bychom vyměnili. Na místo toho pan Hloušek rozpoutal štvavou kampaň proti našemu obchodu a zapojil do problému Ing. Stránského jakožto vedoucího technika FAS AČR. Také pan Hloušek vyhrožoval oznámením na Českou obchodní inspekci. Vzhledem k tomu, že náš obchod nijak nepochybil, sdělili jsme panu Hlouškovi, že tak může učinit a jsme přesvědčeni, že si náš postup bez problémů obhájíme.

Nechceme reagovat na pouhé výňatky vzájemné komunikace s panem Hlouškem, neboť to považujeme za nedůstojné.

Tým Speedpro

Komentářů celkem: 13
jac
23. 11. 2016 16:44
0 0
Pamatuji si na jeden takový úžasný vánoční večíreksmajlíksmajlík, kdy jeden nejmenovaný teplomilný blanokřídlý sociální hmyz a bojové plemeno psa vylezli ze záchodu s údy v ruce a jali se šermovatsmajlíksmajlíksmajlík. Neprozradím kdo vyhrál a i ten famózní závěrsmajlík, ale tady by jste si to kluci mohli taky tak vyřešitsmajlík
23. 11. 2016 18:46
0 0
Vse co rikate muze byt pravda, ale slovnik ktery byl z Vasi strany pouzit pri jednani se zakaznikem je naprosto otresny, s necim podobnym jsme se jeste nesetkal. Ze na vynatky z komunikace nechcete reagovat chapu, je to totiz naprosto neomluvitelne.
23. 11. 2016 19:30
0 0
Toto je bohapusta lez. Speeepro deklarovalo v nabidce homologaci fia 8857-2001. Ne vyrobeno podle standartu. Zbozi nenabizelo jako oblozeni spodni casti. Je nacase se omlouvat. Je neuveritelne co si Speedpro dovoluje. Lhat zcela verejne. Dolozim fotkou az prijdu domu. Po meeialni kampani zmenilo popis vyrobku. Normalni lhari a podvodnici. Proc nekdo meni popis vyrobku??? Odpoved at si udela kazdy sam.
23. 11. 2016 20:33 Upraveno 20:33
0 0
Pan Johánek jako správný podvodník si myslí, že opraví popis zboží na webu a nikdo na to nepřijde? Můžete se sami podívat, jak se z homologace FIA 8857-2001 stal standart FIA a z pěnového obložení rámu se stalo spodní pěnové obložení rámu. Arogance nezná mezí. Lhář, lhář a lhář spojený s podvodníkem. Navíc jsem na svém sony ericson našel nahrávku rozhovoru s panem Johánkem. To bude veselo až to dostanu do správného formátu. http://photo.uloziste.com/?fotka=be93c6950f29d26d.jpg&d=vcd5b400831eaa23&size=3 smajlíksmajlíksmajlík
23. 11. 2016 23:23
0 0
Vazeny teame Speedpro, to jaci jste obchodnici a jak se dokazete chovat k zakaznikkum jiz poznalo spousty lidi. Bohuzel je spousty dalsich co miluji motorsport a u vas zatim nenarazili, ale verte, ze s tim, jak cely pristup delate a HLAVNE JAK KOMUNIKUJETE SE ZAKAZNIKEM, je spatny a jednou se vam to vymsti.
24. 11. 2016 09:07
0 0
Speedpro - Nevím, co je na mém pohledu neobjektivní!

V katalogu bylo uvedeno, že obložení MÁ homologaci FIA , čemuž jsem se podivil, ale byl jsem ujištěn, že skutečně má (viz odkaz, který dává Pačes výše a myslím, že většina lidí by z toho pochopila, že je to nové obložení, které homologovali a nabízejí jako alternativu k tomu tvrdému) - to je prostě fakt!

Na dodaném obložení žádná homolagace nebyla, dle zjištění tech. komise homologaci nemá (tudíž z mého hlediska jasné klamání zákazníka) - to je fakt!

Na mou žádost o vyjádření k názoru tech. komise jste cca 1 měsíc neodpověděli - to je fakt!

Změnili jste označení tohoto obložení v katalogu - záměna slova homologace za standart -
to je fakt!

Aniž bych použil jakákoli "nepříjemná" slova, začali jste mě titulovat hloupý ev. velmi hloupý člověk - to je fakt!

Jakékoli odstoupení od smlouvy jste briskně odmítli - to vše před zveřejněním článku na eWRC - to je fakt!

Vaš přístup k zákazníkovi překračuje všechny meze slušného chování a pro naprostou většinu normálních lidí je nepochopitelný! Omluvila by to snad jen duševní úchylka!

Rád bych věděl, v čem z výše uvedených bodů nemám pravdu!

Ota Hloušek

24. 11. 2016 09:23
0 0
Je mi to vlastně jedno, neb tam nenakupuju, ale napsat si na web "standart" smajlík
Jinak k uvedému na eshopu viz https://web.archive.org/web/20160621183956/http://www.speedpro.eu/oblozeniochrana-bezpecnostniho-ramu-p-16786.html 21/6/2016 tam bylo jasně napsáno, že to má homologaci FIA 8857-2001
24. 11. 2016 19:41
0 0
Super je, když se někdo podepíše jako Tým ... to je tááááákhle hodně důvěryhodné. Aneb když se někdo stydí za své jméno. A má za co...
25. 11. 2016 13:10
0 0
...i kdyby vše, co se tu píše, byla pravda, tak už jen z citací z vaší komunikace s panem Hlouškem je mi na blití... Přátelé, kampak se nám vytratilo heslo "náš zákazník, náš pán?" takhle kdybych se choval k zákazníkům já, tak už jsem dávno bez zaměstnání... smajlík
28. 11. 2016 11:50 Upraveno 11:52
0 0
Nechci se nějak firmy Speedpro zastávat, ale je fakt, že OMP u některých dílů uvádí popisy, které nejsou zcela jednoznačné a upřímně řečeno, také bych podle jejich katalogu byl schopen uvěřit tomu, že příslušný díl homologovaný je. Obdobné problém jsou i u některých dalších dílů tohoto výrobce (volantů, sedaček, různých doplňků). Všechny potřebné dokumenty je potřeba řešit PŘED započetím obchodu resp. toku peněz a ochota takové "drobnosti" komunikovat není z pohledu společnosti OMP zrovna velká. Je to odrazem liberálnějšího přístupu části Evropy obecně, kdy pro většinu sportovních komisařů je už samotné logo OMP (stejně jako Sparco, Sassa a podobně) na výrobku dostatečnou zárukou plnění bezpečnostních parametrů na ně kladených a další "důkazy" navíc v mnoha zemích již nebývají vyžadovány.
Trochu pochopitelná je pro mne i averze prodejce vůči technickým komisařům v ČR, kteří jsou mnohem formalističtější a mají problémy s věcmi, které se ve většinové Evropě bez problémů hromadně používají a bez problémů tam prochází testováním. Že jsme v ČR často a zbytečně papežtější než sám papež je prostě historický fakt a rozumím tomu, že když se s tím někdo setkává xkrát denně, tak to může působit určitou míru averze.
Tím se samozřejmě jakkoli nechci vyjadřovat ke konkrétnímu případu a konkrétní uvedné komunikaci, to je věc zcela jiná a nepřísluší mi ji jakkoli komentovat.
8. 12. 2016 16:40 Upraveno 16:40
0 0
Jak si krásně přidáváte ty krásné recenze na Heuréku smajlík . Najednou .Oba palce nahoru ! Za mě tohle pěkně smrdí ...
9. 12. 2016 07:44
0 0
No ještě, že jsem do toho obchodu tenkrát nenastoupil(myslím jako zaměstnanec), teď bych se tu hanbou propadl..smajlík
13. 1. 2017 06:39
0 0
Důsledné varování pro slabší a ustrašené. Než něco na eWRC napíšete, tak zvažte následky. Tým Speedpro na vás podá trestní oznámeni pro pomluvu.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!