27. 11. 2016 00:35 − 3133× − 3

Rallyové zážitky s Barum Czech Rally Zlín nyní i v zimě!

Už třetí sezonu je nedílnou součástí Barum Czech Rally Zlín zážitkový program.

Už třetí sezonu je nedílnou součástí Barum Czech Rally Zlín zážitkový program, který fanouškům automobilových soutěží nabízí řadu forem, jak si populární barumku okořenit. A protože zájem o tento program neutuchává, rozhodli se zlínští pořadatelé v tomto směru program rozšířit o jeho zimní variantu.

Mezi pravidelně nejnavštěvovanější atrakce patří jízda v závodním voze na sedadle spolujezdce. Zatímco letní varianta zážitkové jízdy se odehrávala na asfaltu a částečně na šotolině, u té zimní se zimní se účastníci mohou těšit na jízdu plnou smyků na sněhu a ledu. A co víc, okusí špičkovou techniku v podobě Škody Fabia R5 zádveřického pilota Antonína Tlusťáka. „Jízda v takovémto voze a s hřebíkovými pneumatikami je jedinečný zážitek, který si zamiluje každý fanoušek rally. Pevně doufáme, že „vyjde“ počasí a budeme mít k dispozici skutečné zimní podmínky. Ale i v kritickém případě, kdyby sněhu bylo málo, máme nachystanou variantu s trati částečně obsahující nezpevněný povrch. Spolu s vysokým podvozkem a šotolinovými pneumatikami na Antonínově voze tedy bude o zábavu postaráno,“ říká Ing. Jan Regner, jeden z hlavních organizátorů zážitkového programu.

Spoustu adrenalinu a zážitků si ale účastníci mohou užít i mimo závodní speciál. Stejně jako při barumce bude možnost prolétnout se ve vzduchu vrtulníkem Bell 206, ti co se raději drží při zemi, se budou moci vydovádět v kabině bagru. A kdo by chtěl vyzkoušet své jezdecké schopnosti a reflexy za volantem vlastního automobilu, bude moct vyzkoušet projížďku předem vytyčené a pořádně uklouzané trasy pod dohledem zkušeného instruktora.

Celý balík vyjmenovaných atrakcí se uskuteční 21. ledna 2017 a proto jej stihnete včas nadělit třeba svým blízkým jako vánoční dárek. Zážitkový program můžete objednat za cenu 7900 Kč na e-shopu www.visitrally.cz, kde také naleznete širokou vánoční kolekci propagačních dárků s tématikou Barum Czech Rally Zlín, anebo při osobní návštěvě sekretariátu Barum rally ve Zlíně na Hornomlýnské ulici. Jako bonus všichni účastníci zimního zážitkového programu dostanou tričko a permanentku na srpnovou Barum Czech Rally Zlín.

Komentářů celkem: 3
27. 11. 2016 08:001
0 0
To bude zážitek nad zážitkem......
27. 11. 2016 11:102
0 0
Jestli mě Tonda povozí po Pindule bagrem, tak bych do toho šel smajlík
29. 11. 2016 06:493
0 0
Prolétnout se, dokonce ve vzduchu, to nejde nevyzkoušet. smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!