3. 12. 2016 16:38 − 3644× − 0

Atmosféra historie české rally naplní sál Škoda Muzea

Mikulášský večer bude v mladoboleslavském Škoda Muzeu patřit povídání o historii české rally.

Mikulášský večer bude v mladoboleslavském Škoda Muzeu patřit povídání o historii české rally. Autor stejnojmenné knihy na toto téma – publicista Michal Forst – slibuje příjemnou atmosféru, atraktivní hosty a zajímavé povídání.

Pokud ještě nemáte program na úterní mikulášský večer, jste srdečně zváni do Mladé Boleslavi, kde ve velkém sále Škoda Muzea vyvrcholí úspěšný cyklus přednášek s názvem Neobyčejné příběhy. Povídání na atraktivní téma historie české rallye se ujme publicista Michal Forst, který si pro tuto příležitost pozval čtveřici hostů zvučných jmen.

Se svými vzpomínkami, příběhy i zábavnými historkami vystoupí na pódium Vladimír Berger, Karel Jirátko, Jan Krečman a Ladislav Křeček. Za jejich zády budou v tu chvíli stát takové historické skvosty jako Škoda 120 S, originální Škoda 130 RS ve žlutomodrých barvách Barum týmu, dále jeden ze dvou existujících exemplářů legendárního speciálu MTX 160 RS a také vůz Škoda 130 LR, do nějž usedal famózní "český Nor" Johny Haugland. „Nějakých padesát let historie české rallye, na něž v úterý zavzpomínáme, to je obrovská porce soutěží, příběhů a událostí. Povídání na toto téma prostě nemůže být jen o jménech a výsledcích. Mým přáním je navodit v sále Škoda Muzea tu správnou atmosféru minulých dob a prožít spolu se svými hosty i všemi návštěvníky příjemný večer,” těší se Michal Forst.

Přednáška na téma Historie české rallye druhé poloviny 20. století se uskuteční v úterý 6. prosince 2016 od 17:30 hod. v sále Škoda Muzea v Mladé Boleslavi. Vstup je volný. Připravena je závěrečná beseda, v jejímž rámci rozdají hosté večera své autogramy na podpisovou kartu vydanou speciálně pro tento účel.

Stream z průběhu večera bude k dispozici na www.garaz.cz .

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!