2. 1. 2017 10:18 − 2172× − 0

The best of 2016 – video Fans Osek

Kromě toho nejlepšího, co jsme loni natočili, přinášíme i trochu statistik.

Ještě než začne nová sezona, připomeňme si to nejzajímavější z poza mlíka, co jsme během loňského roku dokázali natočit. Vzhledem k tomu, že si vedeme malou kroniku závodů, které jsme za poslední roky navštívili, dala se vytvořit k loňské sezoně docela zajímavá statistika, takže nechme o loňském roce promluvit několik čísel.

  • 15….. počet závodů, které jsme loni navštívili
  • 65….. počet naplánovaných RZ, které jsme chtěli vidět ( z toho byly 2 RZ zrušeny, aniž bychom viděli jediné ostré auto)
  • 78,1….. celkový počet kilometrů, které jsme během roku podél RZ nachodili, nejvíce turistickou soutěží pro nás byl Rajd Polski, kde jsme k vidění 9 RZ během 4 dní potřebovali nachodit 20,3 km, nejméně turistickým podnikem byla Agropa Rally Pačejov, kde nám na 4 RZ stačilo ujít 1,1km
  • 3500….. číslo, které by neměly vidět naše drahé polovičky :-), tolik jsme letos zaplatili za vstupenky
  • 8150….. to je celkový počet kilometrů, které jsme během roku po závodech najezdili, k tomuto číslu nejvíce přispěl opět Rajd Polski, na kterém jsme najeli 2398 km, nejméně jsme najezdili na naší domácí Rally Hořovice, kde nám ke shlédnutí 5 RZ stačilo ujet 31 km
  • 8958….. délka všech našich letošních videí ve vteřinách

A teď již slibované video:

Opožděně tímto přejeme všem fanouškům a jezdcům do nového roku jen to nejlepší, hodně zdraví a také spoustu zážitků podél RZ v následujícím roce 2017.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!