18. 1. 2017 20:49 − 2535× − 0

Chcete se stát časoměřičem?

Pozvánka na školení časoměřičů FAS ve Vizovicích 10.-11.2. 2017 nebo v Příbrami 25.2.2017.

Chceš být při závodech Mistrovství české republiky v rally ? Jak se vlastně měří RZ a vyhodnocuje rally? Čas dnes nemá nikdo, vy ho ale musíte mít ! Co má znát a umět časoměřič rally?

Pozvánka na školení časoměřičů FAS ve Vizovicích 10.-11.2. 2017 nebo v Příbrami 25.2.2017.

Zveme všechny stávající a také nové zájemce časoměření motoristických závodů na jedno ze školení licencovaných časoměřičů Federace Automobilového Sportu a to do Vizovic – Rekreační středisko Revika a do Příbrami – SOU Dubno.

Dozvíte se také velmi zajímavé přímé názory hostů , činovníků FAS AČR , také poznatky a zážitky významných jezdců a spolujezdců, ředitelů rally a pod. Lektoři jsou pedagogicky zkušení časoměřiči , novým adeptům se věnujeme individuálně.

Abyste se mohli zúčastnit školení, a tím získat licenci časoměřiče Adepta a stát se členem Autoklubu ČR, je potřeba nejdříve kontaktovat pořadatele školení (berka@porszlin.cz), a posléze vyplnit žádost a na školení uhradit poplatek za licenci 105Kč , v ceně jsou Národní Sportovní řády FAS AČR a Standardní propozice disciplíny rally. Další informace je možno získat na www.autoklub.cz

Ota Berka, předseda komise časoměřičů AČR , berka@porszlin.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!