16. 2. 2017 21:15 − 2544× − 3

Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení Monte Carla a Švédska

Přinášíme Vám vyhodnocení prvních dvou soutěží MS v naší tipovačce.

Rallye Monte Carlo 2017

Rallye Monte Carlo 2017, prvního kola letošní Tipovačky eWRC.cz, se zúčastnilo 919 lidí. Chtěli jste především vítězství Seba Ogiera (v 69 % případů), a ten také vyhrál. Druhé místo Jari-Matti Latvaly tiplo správně méně než 5 % z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Otta Tänaka na třetí pozici, brali jste body (13 %). Ve WRC2 jste nejvíce věřili Andreasi Mikkelsenovi (90 % tipů) a to byla správná volba. V rámci RC2 byly výsledky velmi podobné těm ve WRC2. Bodový průměr se přehoupl přes 19 bodů.

Nejúspěšněji z první soutěže MS natipoval tipující Vita20 a kamil_zmc, kteří získali 33 bodů. Druhý jmenovaný je ze zahraničí, takže ztrácí nárok na výhru, uznání mu ale nesebereme. Dalšími výherci jsou maxl a radeg10.

Rally Sweden 2017

Ve Švédsku tipovalo Jari-Matti Latvalu na vítězství pouze 8,1% tipujících. Na druhou stranu se podle tipů jasně rýsovalo pořadí ve WRC Tidemand a Suninen. I tak se ale v průměru dávalo za Švédsko méně bodů, v průměru pouze něco přes 17, a to i kvůli výpadkům spolufavoritů Neuvilla a Meeka.

Výborný tip se 37 body měl Standy, druhý byl s 31 body Jerys.Slovak, o třetí místo se podělila trojice shifty, Borek12 a Doktor Racing. Všichni se mohou přihlásit o výhru.

Stačí, když se ozvete na náš redakční email s adresou a kontaktním telefonem. Na výběr máte jednu z těchto výher – knihu, 3D podložku pod SPZ nebo tričko eWRC-results.com.

Další kolo tipovačky bude na Rally Mexico.

Komentářů celkem: 3
16. 2. 2017 21:30
0 0
smajlík jupíjej! Poprvé a počítám že naposled... smajlík smajlík
16. 2. 2017 21:32 Upraveno 21:34
0 0
Gratulace vitezum!smajlíksmajlík
A je super ze vyhra je tak uzasna kniha!! Lepsi nez plastenka, i kdyz teda nic proti nim, kdyz prsi jsou i uzitecnysmajlík
18. 2. 2017 22:39
0 0
Gratulace redakci eWRC!!!!! Všechna čest, jak se sranda cupu stala poměrně známá a respektovaná " soutěžní disciplína" mezi rally fans. Vloni na Barumce na druhém průjezdu na Pinduli, jsem seděl vedle Slovinských a Italských fans a dali jsme se do debaty ( slovně Česky, Slovinsky, Italsky ? Německy, Anglicky, Rusky) hlavně rukama, nohama a slivovicí... Načemž jsem zjistil , že všichni vedle mně sedící borci někde od Mariboru a Bologni soutěží v Naší Vaší Tipovačce a eWRC Results jsou brány v jejich zemích mezi rally komunitou téměř na úrovni bible...Redakce velký, ale velký RESPECT!!!!
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!