Mladý Petr Semerád kraloval v Sosnové

Pátým závodem pokračoval v sobotu 11.února v Sosnové seriál pro převážně amatérské závodníky MOGUL Driving Cup.

Již pátým závodem pokračoval v sobotu 11.února na Autodromu v Sosnové seriál pro převážně amatérské závodníky MOGUL Driving Cup. Na trati se střídal převažující asfalt se sněhem a ledem. V průběhu dne bylo lehce nad nulou a tak závodníci s každým kolem zrychlovali. S nástrahami trati si nejlépe poradilo jablko, co nepadlo daleko od stromu jménem Petr Semerád (Mitsubishi). Na druhé místo se na náročné trati prosadil Vladimír Hanzl, který na třetí místo odsunul Jana Procházku (oba Ford). Dvoukolky ovládl mladý nadějný Jan Brich (Honda), který až díky poslední jízdě na druhé místo odsunul Michala Suka (Ford). Třetí byl domácí Tomáš Gomzjakov (Kart).

Kategorii 1 vyhrál Jan Brich před Filipem Strahalem (Honda Civic) a Markem Honsem (Peugeot). V kategorii 2 zvítězil Michal Suk (Ford). Druhý byl Tomáš Křivánek před Jiřím Šénem (oba Ford). Kategorie 3 má pořadí shodné s absolutním pořadím.

V kategorii 4 nestačil Jiří Bistiak (Škoda) na Kart Tomáše Gomzjakova. Třetí místo vybojoval Max Honig (Toyota). V kategorii 5 byl po celý závod suverénní Ondřej Zdražil. Druhé místo vybojoval Jan Drážek (BMW) před Janem Zubatým (Citroen DS3).

Podrobné výsledky najdete na http://mdc.ms-free.net/2017/

Předposlední, šestý závod sedmidílného seriálu MOGUL Driving Cupu se jede v sobotu 4. 3. 2017. Průběžné pořadí, Přihlášky, Propozice, Kalendář, Startovní listinu a další informace najdete na www.autodrom.cz. Stejně tak nás můžete sledovat i na facebooku Autodromu Sosnová

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!