Viktor Szabó zkusí štěstí v Hustopečích

Po nepodařené Mogul Šumava rally si vyzkouší svůj Mitsubishi Lancer EVO VIII na asfaltových tratích Agrotec Würth Rally.

TISKOVÁ ZPRÁVA

Po nepodařené Mogul Šumava rally, kdy Viktor Szabó kvůli nekorektnímu vyloučení neviděl cíl soutěže, si vyzkouší svůj Mitsubishi Lancer EVO VIII na asfaltových tratích Agrotec Würth Rally.

„Náš Lancer pořád voní novotou, na Šumavě jsem ho totiž pořádně nemohl vyzkoušet a tak jsou Hustopeče vítanou příležitostí, kde si vyzkouším auto v plném nasazení na asfaltu,“ tvrdí nadšený Viktor. „Přesto jsme získali určité poznatky a udělali ve vývoji týmu a auta pokrok,“ dodává.

Slovo „plné“ znamená v tomto případě 100%. „Určitě nehodlám jet na výlet a rozhodně svoji kůži nedám zadarmo. O body do šampionátu mi nejde, spíš tady chci naučit auto poslouchat a co nejvíce se s ním skamarádit. To jde jen při stoprocentním závodním nasazení. Na nejvyšší příčky v Hustopečích také nemyslím, jsou tu jiní, kteří jsou favority, důležité je v tomto případě dojet, vyzkoušet auto, pobavit sebe a pochopitelně také fanoušky kolem trati.“

Pod hlavičkou týmu OVB – ZEPOS pojedou v Hustopečích ještě dva další jezdci, kteří ve svých třídách patří mezi špičku. Jedním z nich je Jan Sýkora, který pilotuje Škodu Felicii ve třídě A5 a třetí jezdec v týmu OVB – ZEPOS Jan Šlehofr usedne do Hondy Civic přihlášené do třídy N2.

Pro jezdce Viktora Szabó, kterému není ani jízda „dveřmi napřed“ cizí, je prioritou velké mistrovství České republiky. „Nejvíce zkušeností se dá získat ve dvou a třídenních soutěžích, proto jsme si jako letošní prioritu zvolili mezinárodní mistrovství České republiky. Chystáme se však i za hranice. Pokud okolnosti dovolí, tak po Tatrách pojedeme na Hella rally do Slovinska.“

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!