Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
4. 4. 2017 22:34 − 4598× − 2

Pohublý seznam přihlášených do Argentiny

Za moře se moc posádkám nechce a Argentinská rally není výjimkou

Jak už to tak na mimoevropských soutěžích bývá, seznam přihlášených posádek moc řádků nemá a nic se nemění ani při letošní Argentině, kam se přihlásilo pouhých 26 posádek. Jedná se o jeden z historicky nejnižších počtů soutěžících na tomto zámořském podniku a organizátorům zbývá jen vzpomínat na doby před deseti lety, kdy se na jejich soutěži MS scházelo více jak dvojnásobné množství soutěžících. Mezi továrními přihláškami nenajdeme žádná překvapení, jak se očekávalo, tak u Citroenu sedí ve druhé C3 WRC Craig Breen, jenž absentoval v Mexiku a naopak nejede Stéphane Lefebvre, který startoval v Severní Americe. Jedinými soukromníky s letošním WRC jsou Mads Ostberg a Lorenzo Bertelli, s loňským MINI pak jede pravidelně startující Valeriy Gorban. Pouhých šest posádek vyráží za "levnými" body ve WRC2, kde však při vší úctě k soupeřům asi nebude mít valnější konkurenci tovární pilot Škody Pontus Tidemand.

Seznam přihlášených hezky interaktivně na serveru eWRC-results.com.

Komentářů celkem: 2
5. 4. 2017 08:101
0 0
Soutěž se pojede i jako národní šampionát, posádky ale nepojedou všechny rychlostní zkoušky jako ty v MS, takže v rámci MS to bude skutečně jen těchto 26 posádek.
5. 4. 2017 10:162
0 0
Tohle je smutný, i když Argentina má svou historii, tak v pořadníku na pořádání soutěže MS je spousty jiných uchazečů, kde by startujících bylo určitě daleko víc...smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!