13. 5. 2017 15:31 − 3814× − 8

eWRC.cz – facebookové komentáře u článku a videí

Na vše četné žádosti přidáváme i možnost komentovat články a videa pomocí facebooku.

Důvodem je jednoduše vaše pohodlí a upřímně – dobu nezastavíme:) Takže nově máte možnost diskutovat i pomocí tzv. sociálního pluginu od facebooku. Kdo používá facebook a je na něm přihlášen, nemusí se nijak přihlašovat a píše.

Původní styl diskusí ale zůstává i nadále, protože dobře vím, že na druhou stranu tohle zase vyhovuje úplně jiné skupině lidí. U článků jsou tak dvoje diskuse, u videa jen ta "facebooková". Doufám, že vám to nebude dělat problém, spíše naopak se tím do diskusí zapojí více fanoušků. A pokud byste narazili na nějaký technický problém a něco nefungovalo, jak má, dejte nám vědět.

Komentářů celkem: 8
13. 5. 2017 16:56
0 0
Docela jsem zvědav, co bude používanější smajlík
13. 5. 2017 17:28
0 0
Původně napsal Shacki
Docela jsem zvědav, co bude používanější smajlík
Na tabletu v zahraničí odebírá fb přeci jen míň drahých dat,takže vyjma wifi - kdy koukám přes prohlížeč i na fotky a videa,takže ze zahraničí na roamingu to vyhraje fb... smajlík Doma u počítače a na wifi v zahraničí zase Penguin... smajlík
13. 5. 2017 17:30
0 0
Jasně, proto oboje diskuse, snad v tom nebude maglajz (to je super slovo) smajlík
13. 5. 2017 17:56
0 0
Já se právě snažím marně vybavit, kde jsem někdy viděl souběžně dvě diskuzní platformy. Přijde mi to dost nešikovné ve zcela běžné situaci, kdy člověk nechce reagovat jen na článek, ale přímo na nějakého diskutéra.
Nováček, který nebude mít zdejší účet, se bude muset kvůli nějaké reakci z vedlejší diskuze registrovat, nebo obráceně někdo bez FB sem pak třeba bude psát věci ve stylu "Tam nahoře pan X píše Y a já bych na to chtěl reagovat. Myslím si, že bla bla bla." Ale to ukáže čas.
Osobně jsem si celkem oblíbil Disqus, který samozřejmě, jak je dnes celkem běžné, umožňuje přihlášení mimo jiné i přes FB účet, ale nevím, jestli je možné při takovém přechodu nějak zachovat stávající ewrc účty.
13. 5. 2017 18:07
0 0
Nejde
13. 5. 2017 18:15
0 0
Jinak jsem zjistil, že facebook má evidentně nějaký filtr a teď se nepočítají na hlavní stránce počty příspěvků v fb diskusi, tady u článků je to v pořádku, zkusím to poladit
15. 5. 2017 12:40
0 0
Nesnáší fejsbuk,nemíním být šmírovanej a nemám potřebu každému sdělovat jestli moje ranní h.... bylo tvrdý nebo měkký.
Přesto dotaz co ta fajfka a za ní ty matoucí čísla?
15. 5. 2017 13:33
0 0
Původně napsal JaraKl
Nesnáší fejsbuk,nemíním být šmírovanej a nemám potřebu každému sdělovat jestli moje ranní h.... bylo tvrdý nebo měkký.
Přesto dotaz co ta fajfka a za ní ty matoucí čísla?
A právě proto tady zůstanou i ty normální komentáře. Osobně si myslím, že Twitter je mnohem užitečnější než FB, ale tady v Čechách to nejede, v jiných zemích je to naopak. Jinak i FB se dá používat normálně a upřímně dokáže být hodně užitečný, vždy záleží na tom, jak si to uděláš. Ta fajka je počet označení to se mi líbí na facebooku, nahradím to ještě palcem smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!