Výsledky IC West historic Podbrdská rallye 2004

Když jsem před pár dny psal článek o tom, jak Pepa Čermák utopil svoji Corsu na Pobrdské 2004, poptal jsem i výsledky.

V té době jsme měli jen velmi základní výsledky a nemohli je sehnat. Naštěstí se ozval jeden z účastníků, pan Milan Černý, a nabídl nám oskenované výsledky. Díky němu jsme je tak mohli kompletně zadat a vy si je teď můžete krásně prostudovat. A že tam najdete slavná jména! Roman Odložilík (s Corollou WRC!), David Komárek, Ladislav Kopelent, Jan Sýkora (s Favoritem!), Jiří Hendrich, Sláva Ducháček, Robert Čonka, Petr Hozák, Lubomír Tenkl, Jiří Petrášek, Radek Nešpor, Michal Hora, Jáva Javoš a mnoho dalších. A to se to ten rok jelo jen jako volný podnik!

Chtěl bych tímto článkem hlavně ukázat, že má smysl dohledávat chybějící výsledky. Stále ještě existují soutěže, jejichž výsledky nemůžeme dohledat. Nestyďte se proto ozvat a výsledky nabídnout. Děláte to pro všechny jezdce, spolujezdce i fanoušky. Vždyť si jen uvědomte, že dnes má přes 100 jezdců i spolujezdců o jeden chybějící start ve svém profilu navíc. A díky všem, kdo již do databáze přispěli!

Komentářů celkem: 1
17. 5. 2017 20:461
0 0
V jiném článku jsem psal, že hledám i kompletní časy v RZ pro Krumlov 1997, i ty už mám slíbené. Takže děkuji za spolupráci smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!