Video – Mäkinen vs. Sainz – Portugalsko 2001

Před 16 lety se v Portugalsku odehrál nervy drásající souboj o první místo – Mäkinen vs. Sainz.

Tommi Mäkinen vedl prakticky od začátku, pouze Sainz se ho dokázal držet na dohled. V nesmírně náročných podmínkách, kdy pršelo a jelo se na bahně, se Sainz dokázal na předposlední rychlostní zkoušce před Mäkinena dostat o 0,3 vteřiny. Rozhodnout musela až ta závěrečná. Jak to dopadlo? O tom už více ve videu a ostatně i v podrobných výsledcích po rozkliknutí.

Komentářů celkem: 2
19. 5. 2017 23:30
1 0
Nádherný video, proti dnešním autům jim vůbec nefungujou podvozky, na onboardu je krásný, jak se s tím perou a auto honí po celé vozovce. Dnešní vozy jedou jak po kolejích a to není tak zábavné, alespoň pro oko diváka.
20. 5. 2017 09:11
0 0
Pěkná vzpomínka na asi nejlepší sezónu v MS. Je to jen pár let zpátky a jak moc se toho změnilo. Od atraktivity průjezdů až třeba po chování jezdců, kteří se tehdy chovali přirozeně a dávali volný průchod svým emocím ať už pozitivním, tak negativním. Kdyby dnes někdo před kamerou neodpověděl na pozdrav, tak jednak se z něj u fanoušků stane arogantní hovado a ještě by dostal pokutu od FIA smajlík Dneska totiž na obrazovkách sledujem bandu vycvičených robotů, kteří se musí za každou cenu usmívat, každý má několik koučů, kteří mu ve všem radí co a jak a hlavně musí mít pořád na hlavě kšiltovku se sponzorem, jinak je oheň na střeše!
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!