22. 5. 2017 12:42 − 3159× − 4

Na The Most RALLY je možné se hlásit až do úterní půlnoci

Pořadatel závodu The Most RALLY #2 prodloužil termín podávání přihlášek pro posádky vozů do úterý 23. května do 23:59 hodin.

Zohlednil tak aktuální situaci týmů, které před víkendovou Rallye Český Krumlov ještě nevěděly, v jakém stavu bude po soutěži jejich technika, a zda se tedy budou moci zúčastnit mosteckého rallysprintu.

Doposud se přihlásilo více než 40 posádek, nechybějí mezi nimi Karel Trněný se spolujezdcem Christianem Doerrem na Škodě Fabii WRC, Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou s vozem Ford Fiesta R5 či Petr Nešetřil s navigátorem Jiřím Černochem s elegantním Porsche 997 GT3. K rychlostní zkoušce v areálu autodromu poprvé přibydou také rychlostní zkoušky v členitém terénu Krušných hor. Diváci uvidí opět napínavé souboje špičkových tuzemských rallyových posádek, bonusem je bezplatný vstup do areálu autodromu. Soutěž zahrnuje čtyři rychlostní zkoušky, měří celkem 70 kilometrů. Některé se jedou dvakrát, jedna třikrát.

Součástí závodu bude v pátek 2. června odpoledne i slavnostní start závodních speciálů s autogramiádou jezdců a také sobotní celodenní doprovodný program v areálu polygonu. „Slavnostní start se uskuteční v pátek na centrálním 1. náměstí v Mostě, slavnostní cíl pak v sobotu po dojezdu posádek na polygonu. Formulář přihlášky je k dispozici na našich webových stránkách a také na specializovaných stránkách zaměřených výhradně na naši rally, které jsme zřídili pro týmy i fanoušky,“ upřesnil generální ředitel společnosti AUTODROM MOST Jiří Volovecký.

Komentářů celkem: 4
22. 5. 2017 15:01
0 0
Přál bych pořadatelům co nejvíce posádek, tratě dle harmonogramu a přibližného mapového určení nad Kláštercem vypadají zajímavě, technické na kvalitnějším asfaltu ideálně pro Porsche, proto Nešetřil může být opět v top ten. V okolí Nové Vsi v Horách a nad Janovem jsou parádní úseky, ale zřejmě nyní pořadatelům nevyšly.
22. 5. 2017 20:54
0 0
Přejezdy dlouhé, ale co jsem koukal na ty názvy erzet, tak to vypadá na moc hezké úseky smajlík
23. 5. 2017 10:06
0 0
Přejezdy jsou určitě delší než na Kopné nebo ve Vyškově, ale mohu potvrdit že rychlostní zkoušky jsou opravdu velice pěkné a obtížné.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!