Hayden Paddon už jen se Sebem Marshallem

John Kennard sám uznal, že pro Haydena bude lepší, když už v MS pojede jen s novým spolujezdcem.

Ještě jednou si připomeňme celou historii. V březnu John Kennard oznámil, že po Rally Finland ukončí kariéru spolujezdce. Brzy poté Paddon oznámil, že tím novým bude Seb Marshall.

Před Portugalskem ale bylo oznámeno, že John Kennard má problémy s kyčlí a na soutěž ho nahradí Marshall. Zbylé tři soutěže (Sardínie, Polsko, Finsko) měl ale opět odjet Kennard. No a teď všichni došli k logickému řešení – Kennard už se na místo spolujezdce nevrátí a Seb Marshall se stává trvalým spolujezdcem Paddona.

John Kennard sám uznal, že tohle je nejlepší řešení. "Bohužel můj stav kyčle stále neumožňuje, abych se zúčastnil rozbité Sardínie. A abych se vracel na dvě další soutěže, to nedává žádný smysl. Letos jsme měli hrozný start do sezóny, takže pro Haydena je nejdůležitější, aby se v druhé půlce sezóny posunul nahoru a já jsem si jistý, že brzy bude zpět na stupních vítězů."

Ale ani pro Haydena to nebylo jednoduché. "Cítíme, že to je nejlepší řešení a John nás v tom podporuje. Ostatně bude na všech dalších soutěžích dělat špióna. A počítám s tím, že až pojedu na Novém Zélandu s i20 AP4+, bude mě navigovat."

Komentářů celkem: 1
29. 5. 2017 09:521
0 0
Mimochodem, Marshall má dnes narozeniny. slušný dárek smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!