Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
10. 6. 2017 20:56 − 6260× − 0

Nadupaná hustopečská startovka

Hned 116 dvojic odeslalo svou přihlášku do Rally Hustopeče, které budou mediánem letošní sezóny velkého českého mistráku.

Rally Hustopeče postupně pracuje na své pověsti a tatam jsou doby, kdy se na jižní Moravě scházelo pět, šest desítek soutěžících. V roce 2015 se po započtení historiků počet startujících dostal téměř ke stovce a tuto magickou hranici prolomil ročník loňský, když se v Hustopečích střetli jak čeští soutěžáci, tak i zájemci o body do slovenského mistrovství. Celkem se sešlo 116 posádek a stejný počet dvojic odeslal svou příhlášku letos, nemění se nic na započtení soutěže do obou "federálních" šampionátů. Výsledkem je velmi pěkný počet 22 vozů započítávaných do třídy 2 (20x R5 + 2x S2000), což je letošní rekord a dá se očekávat, že podobný počet se sejde zřejmě asi až na Barumce.

Mezi přihlášenými nechybí česká i slovenská špička, když z české strany dorazí jak vedoucí jezdec Kopecký, tak i jeho týmový kolega Tidemand. Tradičně bude chtít "továrně" zatápět Pech, avšak chybí průběžně třetí Černý, jinak je průběžná TOP 10 komplet. Ze Slovenska dorazila kompletní první šestice a tím pádem budou v Hustopečích přítomni například Koči, Valoušek (ten boduje i do CZ mistráku) nebo Grzyb.

… a ještě interaktivně na eWRC-results.com.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!