Filip Mareš chce na domácí Bohemii uspět

Navázat na úspěšné vystoupení z předešlých dvou soutěží, to bude o nadcházejícím víkendu hlavním cílem posádky Mareš – Hloušek.

Těm se v barvách Autoklub Peugeot Rally Talent podařilo zvítězit mezi „dvoukolkami“ jak v Českém Krumlově, tak v jihomoravských Hustopečích a především díky těmto výsledkům se propracovali do čela průběžného hodnocení kategorie 2WD. A na domácích tratích Rally Bohemia by Filip, i podle svých slov, na tato vítězství rád navázal: „Bohemka je pro mě domácím závodem, už jako dítě jsem pravidelně postával u jejích tratí, takže se na start opravdu hodně těším, ikdyž většina rychlostních zkoušek je domácích spíše pro Honzu, který je z Jablonce nad Nisou. Závod vždy zdobí také neopakovatelná atmosféra. Čekají nás opět krásné, ale náročné tratě a nepochybně také další těžký souboj s našimi soupeři. Naše ambice jsou přesto ty nejvyšší – podat vyrovnaný výkon a pokusit se vybojovat další vítězství. Uděláme pro to maximum!“ říká odhodlaně semčický jezdec. Ten do 44. ročníku Rally Bohemia odstartuje s číslem 30 na dveřích svého Peugeotu 208 R2 a jeho tradičním spolujezdcem bude Jan Hloušek.

Ještě před startem je ale od páteční 18. hodiny čeká autogramiáda v mladoboleslavském Bondy Centru, kde budou dělat společnost předním českým posádkám v čele s Janem Kopeckým a Pavlem Dreslerem či Romanem Krestou s Petrem Starým. „Pozvání na autogramiádu ze strany pořadatele si opravdu velmi vážíme. Mít možnost se v prostředí domácí soutěže prezentovat po boku takových hvězd a před tolika fanoušky, je pro nás opravdu něčím speciálním. Proto bychom i naše fanoušky na tuto akci rádi pozvali. To hlavní a nejdůležitější se ale bude konat v sobotu a v neděli na rychlostních zkouškách a my pevně věříme, že i tam se budeme moci těšit z jejich velké podpory,“ nabádá Filip své příznivce k víkendovým plánům.

Samotný závod „vypukne“ na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi úderem sobotní 14. hodiny a nedlouho poté také novou rychlostní zkouškou, situovanou doslova pár metrů od startovní rampy. V harmonogramu závodu je krom Městské RZ připraveno ještě dalších 10 náročných úseků o celkové délce 150 km. Cíl soutěže je pak naplánován na nedělní 16. hodinu.

Autoklub Peugeot Rally Talent děkuje všem svým partnerům, kterými jsou Peugeot ČR, Total ČR, Gekon racing s.r.o., AP Freight, Pirelli, Faster magazine, Garáž.cz, MK-Racing – Performance & Motorsport a eWRC.cz.

Komentářů celkem: 1
29. 6. 2017 07:48
0 0
Souboje se Simonem Wagnerem jsou poslední dobou ozdobou, tak do toho! smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!