Večerní video – Barum Rallye 1992

Skoro půl hodiny dlouhé reportážní video z Barumky 1992.

Pomalu se nám blíží začíná blížit Barumka, a tak začneme i s nějakými videi z historie. Tady je rok 1992. Vše doplněné komentářem Vladimíra Dolejše a na tu dobu velkou novinkou – onboardem z vozu Václava Blahny.

Komentářů celkem: 3
5. 7. 2017 22:021
0 0
Ke konci videa "legendární" želechovický vracák obležený diváky letos se sice pojede,ale tak už to tam vypadat určitě nebude.
5. 7. 2017 22:212
0 0
Na tuto Barumku mám obzvláště silné a krásné vzpomínky. Táta přišel a poprosil mě, zda bych neudělal nějaký design aut na rally a tak jsem udělal Blahnovu Sierru a také speciální barvy Igorovi Drotárovi na jeho M3ku smajlík tu jsem lepil v jedné zlínské garáži do pozdních ranních hodin, Táta zase lepil tehdá Sivíkovi Lancii do designu Cowitra, no a byla to pěkná hoňka. Ráno jsme se sešli a předali naše díla jezdcům. Igor dodnes vzpomíná, když se potkáme, na tento originální design jeho závoďáku. Pak jsem běhal po RZtách a fandil jsem všem. To bylo tehdá ještě rally se vším všudy, noční RZty, různé druhy povrchů a jelo se defacto neustále v autě. Díky za filmovou vzpomínku, užil jsem si ji.
6. 7. 2017 12:403
0 0
Ten vracák bude spíš Pržno . Ae každopádně taky legendární .
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!