Večerní video – Rally Agropa Pačejov 2003

Tento ročník je podle mě jeden z nejpovedenějších sestřihů z této soutěže, s neskutečným množstvím parádních skoků.

Na záběrech je taky možné najít hodně míst, kde se závodí dodnes. Asi ani nemá cenu mluvit o napínavém boji dvou Peugeotů 206 WRC bratrů Vojtěchových až do posledních metrů, kde byl nakonec o pár desetinek rychlejší Brouk. Samozřejmě oba tradičně předváděli jízdu, na kterou byla radost se dívat. Za zmínku určitě stojí Standa Chovanec, který po vítězství na obou prvních rychlostních zkouškách v cíli té třetí divoce havaroval a značně své Octavii WRC ublížil, což můžete vidět v sestřihu. Najdete tam také havárie Martina Dlouhého a Petra Koláře. V sestřihu nechybí ani pár záběrů historiků, kde nakonec Antonín Blažek s Escortem porazil Romana Odložilíka, které v této sezóně vodil po tratích nádherné Porsche Carrera RS.

Komentářů celkem: 2
26. 7. 2017 21:001
0 0
Krásné záběry a vzpomínky... Legendární rána Stani v Nehodívě, ještě zdaleka ne tak zarostlý muničák... Ten dvojskok v lese byl tuším nad Svéradicemi a pak jsem tam poznal i známý vracák v Kramolíně. smajlík Zítra bude další roksmajlík
29. 7. 2017 14:382
0 0
Toto video dokládá, že čím dál častější výroky některých posádek i novinářů ve stylu "tak rychle jako letos se snad ještě nejelo", jsou přinejmenším zcestné. Ano, technika jde dopředu a dovoluje jet posádkám o něco rychleji než se jezdívalo dřív, ale nasazení bývalo enormní už za dob WRC, i v době, kdy zde závody vyhrávala enka. Konkrétně na přiloženém videu je nasazení absolutní špičky citelné, byť po odstoupení Standy Chovance už Vojtěši neměli důvod tolik spěchat.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!