14. 8. 2017 15:02 − 6449× − 5

Mads Ostberg v Německu nepojede

Vzhledem k problémům s vozem, se kterým jel Rajd Rzeszowski, Mads odvolal svůj start v Německu

Start na Rajdu Rzeszowski měl sloužit jako rozjezd před Německem s Fiestou R5. Začátek vypadal slibně, když se dostal do vedení. Jenže pak začaly nekonečné problémy s autem. Nefunkční posilovač, opakující se problém s brzdami… Přitom nešlo o půjčenou Fiestu, jde o jeho vlastní, respektive týmu Adapta Motorsport.

Hlavní problém by v posilovači. "Bylo to šílené, když přiletíte do rychlé zatáčky a zjistíte, že nefunguje posilovač. Je to podobné, jako kdyby se vám zamkl volant. Měl jsem co dělat, abych to tam v těch 180 km/h ohnul. Bohužel jsme ten problém nedokázali opravit a museli jsme odstoupit."

Problémem je i to, že jeho vůz je vlastně první evoluce. "Můžeme koupit nové díly, ale problém je někde v softwaru, a to je problém. Nejsme schopni zaručit, že se nestane znovu. Takže jsme se rozhodli odvolat start v Německu a na Fiestu sehnat pořádný update."

S tím souvisí i to, že stále není rozhodnuto, kdo se stane jeho novým stálým spolujezdcem. "Torstein Eriksen odvedl ve Finsku skvělou práci. Patrick Barth odjel v Polsku jen 2 zkoušky. V Německu měl jet Emil Axelsson. Uvidíme, co bude dál, zatím v úvahu připadají všichni tři."

Komentářů celkem: 5
14. 8. 2017 15:431
0 0
Po letošním paběrkování si myslím, že příští rok už ho v MS neuvidíme, max. 1-2 soutěže.
14. 8. 2017 15:572
0 0
Já si to nemyslím, protože na rozdíl od jiných má za sebou peníze
15. 8. 2017 23:013
0 0
Mads končí v MS, došly peníze, auto je od Prokopa odvezeno pryč.
16. 8. 2017 08:504
0 0
"Takže jsme se rozhodli odvolat start v Německu a na Fiestu sehnat pořádný update."... co má společného update na R5 se startem na MS v Německu? Tam by snad jel s Fiestou WRC, ne?
16. 8. 2017 10:375
0 0
Původně napsal Markku
"Takže jsme se rozhodli odvolat start v Německu a na Fiestu sehnat pořádný update."... co má společného update na R5 se startem na MS v Německu? Tam by snad jel s Fiestou WRC, ne?
Ne, nejel, kvůli propagaci onebetu a nové možnosti sázení i na WRC2 měl ject s R5 fiestou...už se to tu několikrát řešilo, dej si tag Mads Ostberg a najdeš to...
Škoda no, co dodat, každý auto dobrý... Prokop letos nedá ani závod ve wrcu? Né, že by mi nějak chyběli jeho výkony, ale přece jen... smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!