ČK motorsport jede obhajovat předloňské vítězství

Škoda 130 RS jihočeského týmu ČK motorsport opět vyrazí na soutěžní tratě.

Po úspěšném zdolání Rallye Monte-Carlo Historique a zářijové setinové rallye South Bohemia Classic bude stroj vyvedený v originálních barvách továrního speciálu posádky Zapadlo – Motal v závěru tohoto týdne při Rallylegend 2017 pilotovat ostřílený domažlický soutěžák Marcel Tuček. Rozpis mu bude v San Marinu stejně jako před dvěma lety číst kaplický navigátor Karel Mach.


Foto: Pavel Kacerovský

Letošního patnáctého ročníku populárních Rallylegend, který je věnován památce Colina McRae, se od pátku do neděle zúčastní téměř kompletní sestava mistrů světa a dalších slavných soutěžních jezdců a vozů. Dvojice ČK motorsportu poveze na dveřích legendárního „Porsche z Východu“ startovní číslo 99 a bude při svém šestém startu na území jedné z nejmenších zemí světa obhajovat předloňský triumf ve třídě H1 a jedenácté místo absolutně mezi historiky.

Rallylegend 2017 startuje v pátek večer úvodní etapou se čtyřmi rychlostními zkouškami. Sobotní program čítá šest měřených testů a závěrečnou show obstarají dva nedělní průjezdy známým průmyslovým areálem nedaleko servisního parku. Na posádky tak čeká v průběhu víkendu tucet erzet o celkové délce 85 kilometrů.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!