24. 10. 2017 08:43 − 4777× − 1

Madse Ostberga čeká poslední soutěž sezóny

Ve Walesu má Mads ambice uspět, ale co bude dál? Uvidíme ho i příští sezónu?

Ve Walesu každopádně věří v dobrý výsledek. "Nevidím důvod nebýt optimistou. Už jsem tam stál dvakrát na stupních vítězů (2011 a 2014) a líbí se mně ty změny podmínek na trati. Ve Španělsku jsme dokonce vedli soutěž po čtyřech zkouškách. V září jsme jeli soutěž v Norsku, kde jsme našli na podobných tratích výborné nastavení na Wales. Cítím, že mám potřebnou rychlost a ve Walesu bych to chtěl ukázat."

Madse bude tentokrát navigovat Emil Axelsson. Po soutěži se pak rozhodne, kterého spolujezdce si vybere pro příští rok. "Je to o dvou spolujezdcích. Torstein Eriksen mě navigoval ve Finsku a Španělsku a odvedl výbornou práci. Emil se mnou jel tu soutěž v Norsku, ale chci si ho vyzkoušet i na kompletní soutěži MS. Vím, že oba jsou dobří a po soutěži se rozhodnu, koho si vyberu pro příští rok." Připomeňme, že v Austrálii už Mads startovat nebude.

A poslední otázkou tak zůstává, co bude příští rok. "V tento okamžik nemohu nic sdělit. Můžeme jít cestou jako letos, tedy v soukromém týmu, nebo mít status něčeho "oficiálnějšího"," uvedl na závěr Mads.

Komentářů celkem: 1
24. 10. 2017 19:451
0 0
Jestli se M-Sportu rozpadne sestava,tak možná Mads skončí u Wilsona.Rychlost má a na forda si zvykat nemusí.Jsem zvědavý,jak se rozhodne Ogi.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!