Co se o víkendu jede…

Sezóna se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci.

Tento víkend budeme sledovat jen dvě soutěže. Samozřejmě Dayinsure Wales Rally GB 2017, která začíná už dnes ve 20:00 našeho času. Výsledky a další informace sledujte až do neděle zde.

Tou druhou je slavná švýcarská Rallye International du Valais 2017, která se ještě nedávno jezdila jako ME. Teď je součástí TER série a díky tomu je na startu poměrně slušná konkurence včetně Jarina Orsáka. Soutěž startuje v pátek v 9:45 a sledovat ji můžete zde.

Výsledky všech soutěží najdete během víkendu a po něm na serveru eWRC-results.com.

Komentářů celkem: 4
26. 10. 2017 19:29
0 0
a v Mostě se jede finálový kolo RallyTalent EVO II, takže vřele doporučuju se tam vydat, ale po zkušenostech z EVO I bych nevěřil tomu, co tam bude vyhlášeno za výsledky, talentem se může ukázat i ten, který se v Mostě vůbec neobjeví, což nebude vadit, pokud talentem opravdu bude, jako se to v EVO I ukázalo, jenom to mohlo být bez celoročního "výběru" smajlík
26. 10. 2017 21:24
0 0
Zajisté máš na mysli některé ty "dobrovolné odstoupení" a následné zvolení Filipa Mareše který ovšem letošní sezónu zajel ve skvostném stylu hodném opravdu rally TALENTU!
26. 10. 2017 22:03
0 0
Tož, jasné. Dobrovolné odstoupení.smajlík Celý ten humbuk si kluci mohli odpustit. Už se mi zase chce zvracet.
26. 10. 2017 22:14
0 0
..porota bude opět ve složení právě z této úspěšné dvojice, společně se zkušeným rallyovým jezdcem Jiřím Kalistou a šéfredaktorem časopisu Faster Jakubem Rejlkem, manažerem APRT Stanislavem Kafkou, sportovním instruktorem Jakubem Čečelským nebo Tomášem Pochopem, jenž stál za účastí Štěpána Vojtěcha ve WRC a spolu s Adamem Eliášem budou posuzovat zejména komplexnost finalistů mimo soutěžní automobil..

Očekával bych jména trochu zvučnější. Ale jsme přeci v čechystánu. Nemohu toto přehlédnout..Ten Standa Kafka má ale funkcí, jak to jen ten kluk stíhá..smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!