27. 10. 2017 08:48 − 3873× − 0

Agrotec Sportlife Rallyshow v novém formátu

Akce s názvem Agrotec Sportlife Rallyshow se uskuteční ve dnech 11. a 12. listopadu 2017.

V nedávné minulosti nastartovaná spolupráce hustopečského Agrotec Autoklubu a společnosti BVV, která pořádá na brněnském výstavišti nejrůznější akce a veletrhy, bude mít už třetí pokračování. Akce s názvem AGROTEC SPORTLIFE Rallyshow se uskuteční ve dnech 11. a 12. listopadu 2017.

Brněnská rallyshow bude opět součástí festivalu Sportlife, který je zaměřen na nejrůznější sportovní disciplíny, včetně adrenalinových sportů. A rallysport je právě takovou sportovní aktivitou, se kterou se tak budou moci návštěvníci této akce už potřetí v historii seznámit.

Významnou novinkou letošní show bude změna formátu. Posádky už nebudou kroužit za sebou na vymezené trati, ale postaví se proti sobě v paralelních jízdách na dvoukilometrovém okruhu v okolí pavilonu Z brněnského výstaviště.

„Cílem akce je opět rallysport představit veřejnosti. Jelikož letos nebudeme měřit čas, věříme, že se jezdci budou chtít divákům předvést a hlavně si svezení pořádně užít. Pro řadu týmů to může být i ideální příležitost provést své partnery a příznivce,“ naznačuje šéf organizačního týmu Martin Rada, který bude na akci prezentovat žhavou domácí novinku Abarth 124 Rally.

Letošní ročník show bude dvoudenní, v sobotu se divákům představí současná rally vozidla, vozidla pro rallyekros a ZAV, neděle bude určena pro historické vozy, vyrobené před rokem 1990. Každý den se bude jezdit ve dvou blocích. V sobotním i nedělním programu dopoledne od 8:50 – 11:50, odpoledne v časech 12:45 – 15:45. Polední přestávku vyplní další doprovodné akce. Jednou z nich je i možnost svezení se v unikátním voze hustopečského AGROTEC CZECH ABARTH Teamu. Více informací najdete na facebookovém profilu AGROTEC a.s.

Během dne každá posádka absolvuje minimálně pět průjezdů tímto úsekem, očekáváme však, že to bude určitě více. První uzávěrka přihlášek je stanovena na 6. listopadu 2017.

Přihlašovací poplatek pro letošní AGROTEC SPORTLIFE Rallyshow je 1000 Kč, přihlášku a propozice najdete ke stažení na www.agrotecrally.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!