9. 11. 2017 16:48 − 6395× − 3

Zlatý volant v novém kabátě, hlasovat může i veřejnost

Ve čtvrtek 15. prosince se uskutečnil v pražském Paláci Žofín Zlatý večer motoristického sportu.

Ve zbrusu nové podobě a také termínu, který lépe vyhovuje potřebám hlavních aktérů, se představí tradiční motoristické ankety o nejlepší české motoristické sportovce Zlatý volant a Zlatá řídítka. Slavnostní vyhlášení jejich výsledků se uskuteční 22. února 2018 v Kongresovém sále PVA Expo Praha. Společnost AUTODROM MOST jako provozovatel stejnojmenného areálu a organizátor tuzemských i mezinárodních automobilových a motocyklových podniků je hrdým partnerem galavečera a sesterskou firmou pořadatelské agentury Pozitif. Do hlasování v anketě se premiérově zapojí také veřejnost.

V pořadí již 41. ročník Zlatého volantu vybere na základě hlasování odborných novinářů nejlepší tuzemské jezdce v uplynulém roce v pěti hlavních disciplínách: závody na okruzích, závody do vrchu, autokros a rallyekros, rallye a maratony a motokáry. Dále je připravena Cena Elišky Junkové pro nejlepší ženu závodnici a Cena za celoživotní přínos motorsportu. Součástí galavečera bude tradičně i vyhlášení osobnosti světového motorsportu.

Příležitost projevit svůj názor dostane však také široká veřejnost, která rozhodne prostřednictvím stránky www.zlatyvolant.cz o vítězi v kategoriích Sportovní automobil roku, Motoristická událost roku a Počin v oblasti e-mobility a autonomního řízení.

Paralelně se uskuteční i 12. ročník ankety Zlatá řídítka, orientované na sféru motocyklového sportu. Po třinácté pak zazní jméno autora soutěže Zlaté oko o nejlepší fotografii s tematikou motoristického sportu.

Závěrečného galavečera se mohou zúčastnit také fanoušci rychlých kol. Vstupenky je možné již nyní zakoupit prostřednictvím sítě Ticketpro (www.ticketpro.cz).

Komentářů celkem: 3
9. 11. 2017 16:51
0 0
Bohužel asi nechápu, proč se v motoristické anketě vypisuje něco jako "Počin v oblasti e-mobility". Zase aby něco hezky vypadalo a bylo to strašně eko a zelené. Nenapadají mě ani kandidáti, natož potenciální vítěz smajlík
9. 11. 2017 18:10
0 0
Nevím přesně co zahrnuje "e-mobilita", ale třeba takové jedno propagační svezení v policejním "elektroBMW" byl hodně medializovaný počin... (v kategorii sport to pak určitě bude první Green rally)
9. 11. 2017 18:46
0 0
No já teda nevím jak ta elektrika.Ale co jsem četl tak různě,asi to tak žhavé nebude.Dle mě nápad jednoho zeleného avšak nedotažený do konce.A chytli se toho blbci politici.Tak to jede dál aniž by měli nějakou představu kde budou tu elektriku brát.smajlík.To samé je přidávání řepky do benzínu.Za jedno to smrdí víc jak čistý benzín a za druhé tam žádná úspora není!Než vypěstuješ cca xtun řepky spálíš x litrů nafty,dále zpracování a teprve poté míchaní do benzínu.No Babiš to měl pěkně spočítáno.Akorát nevím a nechápu že firmy maji zisky několik MG ročně a třeba do rally daj nebo spíš nedaj.To radši do fotbalu.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!