15. 11. 2017 13:25 − 6972× − 2

Dmack končí s vozy WRC

Po dvou sezónách, kdy podporovala jezdce s vozem WRC, se firma Dmack rozhodla částečně stáhnout z MS.

Loni to byl Ott Tänak, letos Elfyn Evans. Ten pro ni dokonce ve Walesu získal první vítězství v MS. I přes to se ale firma rozhodla příští sezónu vlastní vůz WRC nenasazovat.

Manažer Dmacku Dick Cormack prohlásil, že příští rok se chtějí více zaměřit na další vývoj a k proniknutí na klíčové trhy po celém světě. "Loni jsme nasazovali vlastní vůz s Ottem Tänakem, letos, vzhledem k pravidlům, jsme jeli třetí auto u M-Sportu. A dosáhli jsme velkého úspěchu. Teď je ale čas vrátit se k vývoji a testování, jako třeba k asfaltové pneumatice. A vrátit se klíčovým zákazníkům, což může být třeba ve WRC2."

Cormack dále přiznal, že ví, že nejsou ještě připraveni konkurovat třeba Michelinu. "Víme dobře, že ještě nemáme na to být dodavatelem pro továrním týmy po celou sezónu. Víme, kde ještě zapracovat. Ale letos jsme ukázali, že dokážeme připravit vítěznou pneumatiku. A pro třetí nebo čtvrté auto v továrním týmu by to mohla být zajímavá volba."

Komentářů celkem: 2
15. 11. 2017 13:49
0 0
Podle všech mých zdrojů Ogier odmítnul nabídku Citroenu. Buď pojede s fordem, nebo vynechává sezónu... smajlíksmajlík smajlíksmajlík
15. 11. 2017 16:06
0 0
Stále je to jen jedna paní povídala, ale po Austrálii se vše dozvíme...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!