Atraktivní seznam přihlášených na Setkání mistrů

Na Setkání mistrů se bude 18. listopadu závodit, ale diváci se mohou těšit na špičkové jezdce a techniku i v doprovodných programech.

V letošním roce obsahuje seznam přihlášených na Setkání mistrů množství zajímavých jmen českého i světového motorsportu. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové v sobotu 18. listopadu nabídne v hlavním programu celodenní motoristickou zábavu, skvělé jezdce rally, rallycrossu a autokrosu, a unikátní závodní techniku. Jako hlavní hvězda se představí dvojnásobný mistr světa v rally Ital Miki Biassion, kterého diváci uvidí za volantem historického Fordu Escort Cosworth a moderního speciálu Abarth 124 Rally skupiny R-GT s pohonem zadních kol. Legenda světové rally, kterým je Fin Markku Alén, usedne do soutěžní Škody Fabia R5 a vycházející hvězda světové rally Fin Teemu Suninen se představí s rallycrossovou Škodou Fabia.

Z účastníků Setkání mistrů v kategorii automobilových soutěží rally jmenujme například Martina Vlčka s Fordem Fiesta R5, slovenskou rally legendu Igora Drotára se Škodou Fabia R5 nebo například Poláka Grzgorze Grzyba se stejným vozem či Jana Černého s čistě elektrickým závodním vozem Hiper Mk 1. V kategorii autokrosařů a rallycrosařů jmenujme například mladého a nadějného Jakuba Kubíčka, Petr Nikodéma a samozřejmě také autokrosovou legendu a stabilního účastníka Setkání mistrů Jaroslava Hoška. Evropský titul v Sosnové oslaví Aleš Fučík. Diváci uvidí během Setkání mistrů také atraktivní dakarské speciály, historické soutěžní automobily a drifterskou show.

Během celého dne bude možné v Sosnové získat podpisy hvězd domácího i světového motorsportu a ideální příležitostí k tomu bude i velká autogramiáda, která se na Autodromu uskuteční v sobotu po poledni. Můžeme prozradit, že do Sosnové dorazí i mistři volantu, kteří zrovna nebudou závodit, a budou jimi například Jan Kopecký nebo Ladislav Křeček. Divácky vděčný program nabízí také páteční seznamovací a tréninkové jízdy na Autodromu v Sosnové, které závodníci využívají k nastavení svých vozů a ke svezení partnerů týmu. Hlavní program Global Assistance Setkání mistrů začíná v sobotu 18. listopadu od 9:00 a závěrečné superfinále je naplánované na 15:25. Autodrom bude pro diváky otevřen v pátek i v sobotu od 8:00.

Sledujte web www.autodrom.cz a facebook Autodrom Sosnová, kde se dozvíte více informací. Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji na www.autodrom.cz a nebo v pokladnách na Autodromu Sosnová v době Setkání mistrů, které se uskuteční v sobotu 18. listopadu 2017.

Komentářů celkem: 3
16. 11. 2017 19:511
0 0
Pospíšilík poprvé s Tlusťákovou Fabíí
16. 11. 2017 20:022
0 0
Zkusí 4kolu.Čí je fába je jedno,spíš otázka testů(budou-li) a pak jestli bude mít možnost nastavit si ji dle svých pocitů nebo bude muset jet s nastavením majitele.
17. 11. 2017 17:553
0 0
Původně napsal hujer
Zkusí 4kolu.Čí je fába je jedno,spíš otázka testů(budou-li) a pak jestli bude mít možnost nastavit si ji dle svých pocitů nebo bude muset jet s nastavením majitele.
tak majitelem je Pospíšilík takže určitě nemusí jet ničí nastavení
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!