22. 11. 2017 09:17 − 3816× − 0

Žlutomodrá rally a ženy aneb to nejde nezveřejnit

Před nedávnem se na mě obrátila jedna dáma, že by pro svého muže chtěla velmi rychle poslat knihu o historii Barum rally.

Jako dárek k narozeninám. Podle všeho se to podařilo, konečně posuďte sami z odpovědi, která mi přišla.

Milý Danieli,
kdybyste viděl, jak otrávený můj manžel byl, když v sobotu ráno zazvonil pošťák, vytáhl jej z pelechu v den jeho narozenin a strčil mu pod nos balíček s dárečkem. A kdybyste viděl, jak přešťastný byl, když jej rozbalil a konečně pochopil, že je to TA knížka, o které mi mlel v jednom kuse už od léta, a že je to TA knížka s TĚMI podpisy!

Moc Vám děkuji za krásný dárek tomu mému absolutnímu fanatikovi :-). Mimochodem, nutil mě sedět celé dopoledne a prohlížet si ji s ním, abych pochopila, jak moc je nadšený. Musela jsem ve vhodných chvílích projevovat upřímné nadšení (Zlatá kaplička hadra!), děti řvaly hlady, ale tatínek byl v naprostém rauši. (Naposledy byl takhle nadšený, když si za mé peníze, určené jako finanční rezerva, poslané mnou na jeho účet, proti mé vůli, koupil foťák na rallye za 50 000 korun, ale to jsem opravdu nejásala, bo co je moc, to je příliš!!).

První manžel se honil za ženskýma, druhý fetuje ELF závodní benzín TURBO ADV-R. V příštím životě chci být už navždy jen muž!

S vřelými díky a srdečným pozdravem Vaše zapřisáhlá rally (ne) fanynka

K. B. ze Vsetína

Nelenil jsem ani chvíli a dotyčnou dámu kontaktoval. Jednak abych jí poděkoval a druhak, abych jí složil kompliment. A také jsem ji poprosil, že bych moc rád využil její dopis ke zveřejnění. Souhlasila, ba co víc, svůj souhlas doplnila větou: „Klidně to tam plácněte se vším všudy, bo ženská část lidstva se mnou určitě bude silně soucítit.“ Dámy, je to tak? :-)

Více informací na www.peopleforrally.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!