Redakce - eWRC.cz
22. 11. 2017 16:44 − 3874× − 0

Objednávejte kalendář od Rallyservice.cz

I letos Rallyservice.cz v průběhu celé sezony zásoboval posádky rozličných startovních čísel špičkovými fotografiemi.

Ostřílené duo fotografů Dana Šimka a Tomáše Brázdila nezastavily ani často velmi zrádné povětrnostní podmínky – ať už chlad, déšť a vítr či tropické teploty letních měsíců, tak ani časté dopravní komplikace na cestách k tratím rychlostních zkoušek.

Celý fotomaraton tohoto roku odstartoval v závěru března "Valaškou", pak byla na řadě znovuzrozená Kopná, Šumava a všechny další podniky "malého i velkého mistráku". Pomyslnou cílovou rampou sezona projela i letos na Vsetíně, čímž však týmu Rallyservice.cz práce zdaleka neskončila. Nastal čas podělit se s Vámi o to nejlepší, co se nám letos podařilo nafotit a z obrovského množství fotografií jsme po dlouhém rozhodování vybrali 13 nejlepších snímků, které uvidíte v kalendáři Česká rally 2018.

Roman Odložilík na titulní straně kalendáře do toho šel pěkně ze široka a ještě před nalistováním ledna navodí tu pravou soutěžáckou atmosféru. A o tom, že rallysport není zdalelka jen o čisté stopě a jízdě po asfaltu nás přesvědčí následující stránky, kde se mimojiné proletíme s Jaromírem Tarabusem a Fabií S2000, rozvíříme šotolinu s Janem Kopeckým nebo se třeba pokocháme podzimními scenériemi Valašska v pozadí Fabie R5 Patrika Rujbra.

Pokud jste pravými fanoušky rallysportu, tak by Vám náš nástěnný kalendář z českých "luhů a háju" neměl chybět na stěně !

Kalendář ve formátu A3, který je vytištěn na kvalitním křídovém papíře a spojen dohromady pevnou "twin-wire" kroužkovou vazbou si můžete objednat na http://bit.ly/ChciKalendar za 250 Kč.

autor: Daniel Kusák

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!