2. 12. 2017 09:02 − 7051× − 0

Kniha Rally forever jde do prodeje

Dneškem startuje prodej knihy Rally forever, volné pokračování knihy Rally all in od Petra Poulíka.

Kniha pokračuje zhruba tam, kde minula skončila. Hlavní "hrdina" se rozvedl a žije sám. Jediné, pro co dokáže žít, je rally.

Můžeš opustit své místo v rally, ale nikdy nedostaneš rally ze svého života. Pořád máš v sobě stejné návyky, pořád jsi vítěz, pořád jsi rváč! Bude to v tobě, ať sedíš v autě, nebo už šel tvůj život dál. Vítězství i prohry tě budou provázet po celý zbytek života.

Strhující román Rally forever volně navazuje na bestseller Rally all in a opět je inspirovaný skutečnými zážitky bývalého mistra republiky. Syrová realita závodů rally pokračuje, hrdinové dál bojují o svou slávu, a to nejen v rally, ale i v běžném každodenním životě. Do jejich uzavřeného světa ale najednou vnikne ruka zákona. I hlavní hrdina je stále víc konfrontován s otázkou kam až se dá zajít v touze závodit.

Co všechno obětovat?

Jaký smysl má riskovat zdraví, život, svobodu…

Věčná chůze po hraně, kde není minulost, není udoucnost, je jen přítomnost.

I o tom je život v rally!

Knihu objednávejte na serveru http://forforever.cz/12-knihy za 199 Kč. K dispozici je i předchozí kniha. Knihu můžete během dneška koupit i na Mikulášské Rally forever a autor rád připíše i věnování.

A jedna chvályhodná věc – autor Petr Poulík se rozhodl přispět 50 Kč z každé prodané knihy na náročnou rehabilitaci Petra Grosse! Pokud se knih prodá alespoň tolik, jako té předchozí, tak půjde o šestimístnou sumu, která Petrovi jistě pomůže v jeho cestě zpět do běžného života.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!