Redakce - eWRC.cz
3. 12. 2017 16:55 − 3429× − 0

Vánoční dárky pro čtyřkolového miláčka

Vánoce se blíží a vy máte plnou hlavu vánočních dárků?

Nezapomeňte na dárek pro toho, kdo byl s vámi v dobrém i ve zlém, kdo vám nikdy neřekl „ne“ a na koho je vždy spoleh. Váš miláček si zaslouží tu nejlepší péči! Miláček na čtyřech kolech.

Vánoce jsou skvělou příležitostí, kdy si můžete udělat radost i vy. Konečně můžete vytunit svou káru k dokonalosti. Dělá se vám špatně při představě, že do všeho toho vánočního spěchu ještě běháte po obchodech a hledáte autodoplňky? Není nic jednoduššího než nakoupit auto moto vybavení na internetu.

Předtím, než se vrhneme na nákupy, musíme si položit jednoduchou otázku. Zvládne rodinný rozpočet během Vánoc další výdaje? Odpověď pro nás má Tipli.

Nakupte autodoplňky nejvýhodněji s Tipli

Tipli je nákupní a věrnostní klub, díky kterému budou nákupy bavit i vás! Uvařte si kávu, sedněte si do křesla a nakupte během pár kliknutí. Zbytek Tipli zařídí za vás. V čem vám Tipli pomáhá?

Tipli pro vás hlídá slevové nabídky, takže místo hledání slev, můžete procházet internet a hledat skvělé vychytávky do auta. To není vše, zároveň zde naleznete celou řadu slevových kupónů. A to nejlepší? Tipli vám z každého nákupu na internetu vrátí část peněz zpět.

Autodoplňky z celého světa jako na dlani

Co musíte udělat pro to, abyste získali peníze z nákupu zpět? Připsání odměny proběhne naprosto automaticky, vy se pouze musíte zdarma zaregistrovat na Tipli a před každým nákupem nejprve zavítat na Tipli.

Díky registraci se vám otevře brána do světa výhodných nákupů z celého světa. Tipli má v nabídce více než 900 českých i zahraničních partnerů a k vám se tak mohou dostat autodoplňky, které v tuzemsku nekoupíte.

Kvalitní zimní i letní pneumatiky za super cenu

Když chcete vytunit auto, na co se zaměříte jako první? Ano, hádáte správně – bez kvalitních pneumatik se prostě žádné auto neobejde. Zaměřte se na kvalitu, vaše nové pneu musí dokonale držet na jakémkoliv povrchu a při jakékoliv krizové situaci. Kvalitní zimní i letní pneumatiky.cz koupíte v e-shopu Pneumatiky.cz. Z nákupu 4 ks Continental WinterContact TS 860 vám Tipli vrátí 262,2 Kč (z 8 740 Kč).

Vytuňte svou káru s božími autodoplňky z AliExpress

Nezapomínejte ani na vzhled vaší káry. Čínský gigant AliExpress nabízí tuning dekorace, které byste v Česku hledali marně. Navíc za bezkonkurenční ceny.

Zkrášlete si vnitřek auta s prémiovými autopotahy, díky kterým si budete v jakémkoliv autě připadat jako v Porsche. Cena? Pouhých 3 230 Kč, za celý komplet. A to vám ještě Tipli vrátí 161,5 Kč.

Zaujaly vás doplňky do auta na AliExpress? Kromě tuning dekorací zde nakoupíte i autokamery, autorádia a výrobky na zlepšení výkonu auta jako je například sportovní vzduchový filtr. Přesvědčte se sami a najděte si na Tipli obchod AliExpress.

Chcete i vy nakupovat chytře? Registrujte se na Tipli

Zařaďte se do nákupního a věrnostního klubu Tipli i vy a nakupujte stejně výhodně jako 200 tisíc dalších uživatelů. Registraci na Tipli zvládnete za pár vteřin, tak si pospěšte, protože Vánoce se blíží.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!