10. 12. 2017 21:24 − 9206× − 5

Rally forever – i vy můžete přispět na Petra Grosse

Z každé prodané knihy Rally forever od Petra Poulíka jde 50 Kč na rehabilitaci Petra Grosse. Chcete přispět více?

Hned jak se objevila informace o tom, že 50 Kč jde na podporu rehabilitace Petra Grosse, začali jsme dostávat dotazy, jak můžete přispět i více než 50 Kč.

Nejprve ale část včerejší korespondence mezi Petrrem Poulíkem a paní Danou, která se o Petra Grosse každý den stará a hlavně díky které Petr dělá takové pokroky. Dokonce takové, že denně sledují veškeré novinky v rally a jeho snem je opět si sednout do závodního auta!

Dobrý večer Petře,
děkujeme za mail a za Vaši podporu. Sledovali jsme Videonovinky a i Váš rozhovor s Petrem Eliášem. Teď tam bylo i video z RAC Rally 1994, dívali jsme se a Petra to dostalo, chce se do auta posadit a má tak svůj hnací motor, i když ne každý den to jde a někdy pěkně ztuha. Ale já říkám, že kdo má svůj sport zažraný pod kůží, ten se ho nevzdá a jde si za tím (vím to podle sebe u koní). Čeká ho/nás ještě dlouhá a tvrdá cesta, ale má okolo sebe dobrý tým, který ho podporuje a pomáhá – děkujeme!!!! Vždy, když potřebuje "postrčit", mu říkám, že s Romanem rozhodovali v Krumlově na malontské RZ, že se s jejími těžkostmi dokázali poprat, tak ať si řekne, že je na ní a rve se tak, jak to vždy uměl. Ještě jednou za vše moc děkujeme, moc si toho ceníme a uděláme vše pro to, abychom se co nejdříve a v co nejlepší kondici mohli objevit v té velké soutěžácké rodině, mezi přáteli, kde je fajn být.

Vzhledem k vaším dotazům Petr Poulík přemýšlel, jak umožnit i vám přispět více na finančně náročnou rehabilitaci Petra Grosse. Nakonec se rozhodl, že půjde zakoupit na eshopu http://forforever.cz/12-knihy knihu jak za standardních 199 Kč (ze které jde 50 Kč na Petra), tak i za 299 Kč (verze označená For Petr Gross). Knihy jsou totožné, jen v té dražší bude osobní poděkování autora. Těch 100 Kč navíc půjde opět k Petru Grossovi.

Nikdo vás k tomu samozřejmě nenutí. Ale pokud chcete přispět na dobrou věc a ještě získat krásnou knihu, máte šanci.

P.S.: prvních 5.000 Kč za prvních 100 prodaných knih již bylo odesláno.

Můžeš opustit své místo v rally, ale nikdy nedostaneš rally ze svého života. Pořád máš v sobě stejné návyky, pořád jsi vítěz, pořád jsi rváč! Bude to v tobě, ať sedíš v autě, nebo už šel tvůj život dál. Vítězství i prohry tě budou provázet po celý zbytek života.

Strhující román Rally forever volně navazuje na bestseller Rally all in a opět je inspirovaný skutečnými zážitky bývalého mistra republiky. Syrová realita závodů rally pokračuje, hrdinové dál bojují o svou slávu, a to nejen v rally, ale i v běžném každodenním životě. Do jejich uzavřeného světa ale najednou vnikne ruka zákona. I hlavní hrdina je stále víc konfrontován s otázkou kam až se dá zajít v touze závodit.

Co všechno obětovat?

Jaký smysl má riskovat zdraví, život, svobodu…

Věčná chůze po hraně, kde není minulost, není udoucnost, je jen přítomnost.

I o tom je život v rally!

Komentářů celkem: 5
6. 12. 2017 21:40
0 0
Je mozne prispiet Petrovi aj na nejaky ucet ?
7. 12. 2017 06:56
0 0
Knihu si rád zakoupím, ale také bych byl rád za číslo účtu, kam mohu poslat nějakou finanční podporu.
"Složíme" se na dobrou věc?
7. 12. 2017 09:25
0 0
Zájemci o ještě větší pomoc napište na poulik@volny.cz, on vám sdělí podrobnosti a číslo účtu, pak posílá příspěvky z knihy. Paní Dana mají s Petrem tolik práce, že to nemají čas všechno řešit. Díky smajlík
7. 12. 2017 17:39
0 0
Shacki - díky za kontakt smajlík
7. 12. 2017 20:45
0 0
Koukám že jsem měl malou chybu v mailu, byla tam čárka místo tečky, tak kdyby někdo pro jistotu poulik@volny.cz
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!