Ježíšek v Sosnové o týden dřív

V sobotu 16.prosince se uskuteční již čtvrtý závod osmidílné Autodrom Rally Série.

Na všechny účastníky čeká opět úplně nová trať o délce 2140 metrů, kterou závodníci absolvují v průběhu závodního dne celkem 14x. Ujedou tedy necelých 30 ostrých kilometrů plných adrenalinu. Pro prvních 60 přihlášených má navíc pořadatel připraven vánoční dárek v hodnotě 1000,-Kč.

Představme si teď nejúspěšnější závodníky ARS po třech odjetých závodech, kterých se zatím letos účastnilo téměř 150 závodníků. V absolutním pořadí stále vede Tomáš Hrazdíra (Mitsubishi) i přesto, že třetí závod vynechal. O tři body za ním je hvězda posledního závodu Jindřich Majer (BMW), který má na třetího Leoše Hradila (Škoda) náskok 5 bodů. Leoš s Jindřichem zároveň vedou soutěž dvoukolek se shodným počtem 54 bodů. Třetí Lukáš Krupička (Ford) má bodů 36.

Kategorii 1 vede vítěz posledních 2 závodů Filip Strahal (Honda) o 6 bodů před Tomášem Jarosilem (Citroen). Na třetí místo se vyhoupl Marek Hons (Peugeot), který ztrácí na Tomáše 10 bodů.

V kategorii 2 zatím nemá konkurenci Jindřich Majer (BMW), když vyhrál všechny tři závody. Druhý je Michal Suk (Ford), který má před třetím Janem Burgetem (Škoda) jen 1 bod náskok. Kategorii 3 vede Michal Nový (Subaru) o 14 bodů před Filipem Martinovským (Subaru). Stejný počet má i vítěz posledních 2 závodů Václav Bumbálek (Mitsubishi).

V kategorii 4 kraluje bez ztráty bodu Leoš Hradil (Škoda), druhý Lukáš Krupička (Ford) byl však 3x druhý a čeká na soupeřovu chybu. O 11 bodů zpět je třetí Lukáš Vojtěchovský (Ford). Kategorii 5 vede s přehledem Ondřej Zdražil (Renault), který vyhrál 2 ze tří závodů. S osmnáctibodovým odstupem je druhý Dominik Jech (Mini Cooper), dalších 7 bodů ztrácí Jan Zubatý (Citroen). V nejsilnější třídě 6 vede Tomáš Hrazdíra o pouhé dva body zpět jsou Petr Semerád a Miloš Feigl (všichni Mitsubishi).

Jestli ještě stále přemýšlíte, jak nejlépe strávit sobotu 16.prosince, tak zkuste jízdu plnou adrenalinu při čtvrtém závodě Autodrom Rally Série na okruhu v Sosnové u České Lípy. Určitě zažijete výjimečný den, plný rychlé jízdy na hranici fyzikálních zákonů. Na bezpečnost dohlíží tým zkušených traťových komisařů a k dispozici je krom odtahu i plně vybavená sanitka a profesionální záchranný systém ARS. Ve stanu je krom občerstvení i monitor s on-line výsledky, kde máte svoje časy a pořadí ještě dřív, než vystoupíte z vozu. Vstup pro diváky je i tentokrát na všechny tribuny bezplatný.

Více informací včetně přihlášek, propozic, výsledků a akreditačního formuláře najdete na www.autodrom.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!