20. 12. 2017 05:07 − 2322× − 0

Vyhodnocení prosincové soutěže o kalendář Škoda 2018

Přinášíme Vám vyhodnocení listopadové soutěže o kalendář Škoda 2018. Vyhráli jste?

Soutěžní otázka: Škodateam nezahálí ani v zimě. Co připravuje na sobotu 10. února 2018? nebyla z těch nejtěžších. S otázkou jste si proto poradili velmi dobře a většina z 28 došlých odpovědí byla správných. Odpověď zní Rally ples. Vylosovaným výhercem se stal Roman Kalkus z Turnova. Již nyní se může těšit na kalendář Škodateamu, který mu posíláme. Blahopřejeme!

Nevyhráli jste? Nezoufejte! Kalendář si ještě stále můžete objednat. Dodejme pár informací: Již klasikou je velký formát A2+, tedy 630 x 480 mm! www.skodateam.cz posílá kalendáře v kvalitních obalech, což je záruka krásného kalendáře i po zpracování poštou. Cena samotného kalendáře se zastavila již na částce 190 Kč.

Na celkem 13 stránkách na Vás čeká 13 nejkrásnějších vozů ŠKODA, které kdy sjely z výrobních pásů. Těšit se můžete i na čtyři Dívky ŠKODAteamu … Černovlásky, blondýnky, vysportované i "krev a mlíko" :-) A jako třešnička na dortu fotografie se známou českou herečkou, zpěvačkou, závodnicí Rally, driftérkou a obdivovatelkou veteránů Škoda Olgou Lounovou!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!