BUDWEISER RACING - eWRC.cz
6. 1. 2018 19:55 − 2657× − 0

Aleš Loprais před Dakarem 2018

Velké Ambice na dakaru 2018 má i Aleš Loprais se speciálem Tatra.

Dnes startuje jubilejní 40. ročník jednoho z nejslavnějších dálkových závodů, Dakar 2018. Před samotným startem Vám ale chceme především poděkovat za přízeň a popřát Vám vše nejlepší do nového roku!

Před námi je nyní 8 710 km nemilosrdného terénu ve čtrnácti etapách. Po celou dobu závodu Vám budeme přinášet exkluzivní obsah a to skrze tři hlavní kanály.

KAŽDÝ DEN NA WEBU BUDWEISER RACING – Ihned po skončení etapy si budete moci jako první přečíst mé bezprostřední vyjádření a postřehy z každého dne přímo na webu Budweiser Racing. Speciálně pro Dakar 2018 zde vznikl unikátní feed.

NEWSLETTEROVÝ ZPRAVODAJ Z DAKARU – Samozřejmě pro všechny, kteří si již zvykli na newsletterový zpravodaj zůstává vše při starém. Každý den bude InstaForex Loprais Team rozesílat emailový update doplněný fotogalerií.

NOVĚ NA INSTAGRAMU BUDWEISER RACING – Jako jednoho z členů Budweiser Racing Teamu mě můžete nově sledovat i na Instagramu. Ve Stories kanálu budou publikovány fotografie a videa ze zákulisí i z dění přímo na trati.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!