21. 1. 2018 08:16 − 3981× − 3

Prokop s Tománkem na Dakaru skvěle sedmí!

Extrémní čtyřicátý ročník legendárního Dakaru je u konce.

Tým MP SPORTS s českou vlajkou nad hlavou slaví fantastické sedmé místo v celkové klasifikaci kategorie automobilů! Mohou se také pyšnit neoficiálním titulem nejlepšího netovárního týmu a mít radost z vyrovnání nejlepšího českého výsledku na Dakaru v této kategorii.

Martin Prokop s Janem Tománkem v kabině Fordu Raptor F-150 EVO podali v poslední etapě kolem Córdoby se 166 měřenými kilometry soustředěný výkon a rozhodně neponechali nic náhodě, když zaznamenali sedmý nejlepší čas, kterým jen potvrdili sedmé místo celkově.

Martin Prokop za poslední časovou kontrolou závodu sděloval své dojmy: „Jsem neskutečně šťastný, protože za těch čtrnáct dní se odehrála spousta věcí a několikrát to už vypadalo, že dál už ani nepojedeme, ale podařilo se nám dostat až sem do cíle. Splnili jsme náš cíl být do desátého místa a jsem rád, že to na nás jen nezbylo a hned od první etapy jsme desítku atakovali. Nic jsme nedostali zadarmo a celý tým se na výsledek neskutečně nadřel. Musím mu poděkovat za obrovské vypětí, práci po nocích a péči o nás s Jendou i Shreka. Nesmím zapomenout ani na sponzory a partnery týmu a fantastické fanoušky, jejichž podporu jsme vnímali hlavně přes sociální sítě.“

Konečné výsledky Rally Dakar 2018 kategorie automobilů po závěrečné 14. etapě

Komentářů celkem: 3
21. 1. 2018 10:091
1 0
Tak musím smeknout. Klobouk dolů, za to jak se s tím pral po celou dobu a to se přiznám, že nejsem zrovna jeho fanoušek. Každopádně při postupném přestupu z rally na raidy jsem říkal, že to je něco, co mu bude víc vyhovovat a nemýlil jsem se. A gratulace taky macíkovi a v podstatě všem, kteří to tam dotlačili do cíle.
21. 1. 2018 11:232
0 0
Je to nádhera! Gratuluji!
Je úžasné, když v cíli tak náročné soutěže vlají vlajky naší malinké, hrdé zemičky.
Díky všem Martinům i Janům a samozřejmě všem, kteří se na tom úspěchu podíleli...
21. 1. 2018 18:463
0 0
Paráda, to jsem nečekal. Martinovi to sedí... smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!