Testovací RZ Žiželice 2018

Všichni sportovci velmi dobře vědí, co je před novou sezonou to nejdůležitější – pořádné testování.

Všichni sportovci velmi dobře vědí, co je před novou sezonou to nejdůležitější – pořádné testování. To první oficiální rallyové testování roku 2018 proběhne týden před prvním závodem MČR již podeváté v Žiželicích u Kolína; v sobotu 17. března.

Nechte se však na Testování pozvat těmi nejpovolanějšími – pravidelnými účastníky, kteří nám vysvětlí, proč se do středních Čech tak rádi vracejí.

Jan Černý: „Žiželice jsou první rallyová akce po dlouhé pauze, kam se vždy moc těším. Můžete vidět různé přístupy jezdců a týmů. Někdo jede o čas, někdo baví sebe a diváky a někdo hledá optimální nastavení. Skvělé je, že nemusíte někam přejíždět a vše máte jako na dlani.“

Petr Nešetřil: „Bezpečná trať, příjemné servisní zázemí a zápal pořadatelů pro rally jsou základní atributy, které nás na začátku každé sezóny spolehlivě dovedou do Žiželic. Ani letos nebudeme chybět a těšíme se.“

Zájemci již nyní mohou posílat přihlášky, které naleznou na www.amkcidlina.cz, kde je uvedeno i Zvláštní ustanovení Testování. Srdečně se na vás těší pořadatelé z Auto Moto klubu Cidlina v AČR.

Odkaz na online přihlášku: https://goo.gl/NpX9no

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!