Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
5. 3. 2018 10:49 − 5681× − 1

Kajetanowicz se rozchází s Baranem

Kajetan Kajetanowicz ukončil spolupráci se svým dlouholetým mitfárou Jarkem Baranem.

Když se podíváme na počet titulů, kterých spolu dvojice Kajetanowicz – Baran od roku 2010 dosáhla, můžeme mluvit o velmi plodném partnerství, protože na své konto si Poláci připsali čtyři domácí mistrovské tituly a také hattrick v mistrovství Evropy. Avšak loňský polská soutěž Rajd Barbórka, kde dvojice vyhrála s Fiestou WRC 2017 se stala derniérou úspěšného dua, protože dnes se objevila zpráva, že dvojice ukončila spolupráci.

"Naše spolupráce, založená na velké vzájemné důvěře, trvala devět let. Zažili jsme spolu skvělé úspěchy, řadu vzrušujících sportovních chvil a odnášíme si nezapomenutelné vzpomínky. Společně jsme dosáhli všeho, o čem jsme kdy snili. Možná ještě víc. Společně jsme odjeli 80 soutěží, vyhráli 31 z nich a více jak 50x dojeli na pódiu. Počet vyhraných zkoušek v Polsku a v ME dosáhl 308 RZ. Čtyřikrát jsme byli polskými mistry. Loni jsme jako první posádka v historii vybojovali třetí titul mistrů Evropy v řadě," rekapituluje posádka ve svém společném prohlášení průběh kariéry.

Jenže vše jednou končí a nejinak je tomu u společném času dvojice Kajetanowicz – Baran v autě. "Společně jsme v minulosti udělali řadu rozhodnutí. To poslední je zaměřeno na budoucnost, na nové výzvy, do kterým však už půjdeme každý sám za sebe. Děkujeme všem, našim sponzorům, novinářům, fanouškům, přátelům a našim nejbližším za veškerou podporu, přízeň, slova podpory a fandění. Děkujeme za jejich důvěru v nás, v naše umění a v jejich podporu k našemu neustálému rozvoji. Doufáme, že časy naší sportovní spolupráce, které jsou již minulostí, zůstanou zapamatovány jako výjimečné jak v polské, tak v evropské rallyové historii," uzavírá již ex-posádka své prohlášení.

Komentářů celkem: 1
5. 3. 2018 11:341
0 0
To si dal Kajto hezký dáreček k dnešním narozeninám smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!