8. 3. 2018 07:05 − 1741× − 2

Millers Oils eWRC.cz tipovačka 2018

Pro letošní sezónu se podařilo domluvit nového partnera tipovačky.

Jsou to špičkové oleje a maziva Millers Oils. Výhradním dovozcem výrobků značky Millers Oils u nás je společnost A-SHIFT s.r.o..

Tři nejlepší tipující z každého kola se tak mohou těšit na zajímavé výhry s motivem Millers Oils. A ti nejlepší na konci sezóny se mohou těšit na opravdu hodnotné věci. Tak tipujte na Mexiko, už zítra ve tři ráno soutěž startuje!

Anglická rodinná společnost Millers Oils Ltd. vyrábí od roku 1887 vysoce kvalitní oleje, maziva, aditiva pohonných hmot a další speciální přípravky pro širokou škálu aplikací v motorismu a průmyslu. Po celou dobu existence prokazuje talent pro inovativní řešení a prvenství v oboru, když u mnohých produktů používá PAO a 3esterové základové oleje nebo revoluční nanočástice.

Společnost Millers Oils Ltd. klade silný důraz na osobní a spolehlivé služby zákazníkům, společně s pověstnou excelentní kvalitou. Díky stálým investicím do vývoje produktů, nejvyšší úrovni používané technologie a systému výstupní kontroly kvality náleží výrobky Millers Oils k nejpokrokovějším na světě.

Všechny produkty jsou vyvinuty, vyrobeny a baleny v jediném závodě Millers Oils v Anglii a jedná se tak o originály firmy Millers Oils Ltd. Společnost A-SHIFT s.r.o. je jediným výhradním autorizovaným dovozcem produktů Millers Oils do ČR i SR a nabízí Vám tak zaručeně originální produkci dodávanou přímo z jediného výrobního místa Millers Oils, města Brighouse v hrabství West Yorkshire.

Oleje Millers Oils jsou používány ve World Rally Championship, World Superbike Championship, World Rallycross Championship, závodech typu Dakar a dalších extrémních aplikacích, kde dokazují svoji excelentní kvalitu a výkonnost. Práce na high-endových produktech pro závodní týmy přispívá díky použití inovativních technologií k razantnímu pokroku a maximální kvalitě i u produkce olejů pro každodenní civilní použití.

P.S: První dvě kola (Rallye Monte-Carlo a Švédsko), budou vyhodnocena spolu s Mexikem. Výherci prvních dvou kol dostanou jako výhru knihy od Petra Poulíka. Výhry od Millers Oils budou poprvé za Mexiko.

Komentářů celkem: 2
8. 3. 2018 07:591
0 0
Chtěl bych se všem omluvit za loňskou tipovačku. Bohužel bez partnera jsem to absolutně nestíhal, přednost měli jiné věci smajlík. Rád bych všechny ujistil, že loňskou tipovačku dořeším a zbývající výhry rozešlu během následujících dní. A letošek už snad bude v pohodě díky Millers Oils.smajlík
9. 3. 2018 17:102
0 0
Díky za info,já myslel že se to někde po cestě ztratilo.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!