Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
8. 3. 2018 20:24 − 5484× − 1

Plejáda erpětek na Azorských ostrovech

Do startu úvodního podniku mistrovství Evropy zbývají poslední dva týdny a pořadatelé dnes uvolnili seznam přihlášených.

Zatím sice bez přiřazených startovních čísel a bez finálního schválení od FIA, ale i tak organizátoři prvního podniku mistrovství Evropy zveřejnili seznam přihlášených posádek. Ten čítá celkem 76 dvojic, přičemž hned 37 posádek usedne do vozů specifikace R5, což by za předpokladu, že všichni přijedou, znamenalo rekord ve výskytu těchto speciálů na klasické soutěži.

Při letmém pohledu na přihlášky zjistíme, že chybět nebude loňský vítěz Bruno Magalhaes s Fabií R5, přítomen bude i Alex Lukyanuk s Fiestou R5, další favority musíme hledat v domácích posádkách jako je například Ricardo Moura s další Fiestou nebo úřadující portugalský mistr Carlos Vieira s i20 R5. Startovka skrývá i zajímavé příchody do šampionátu či změny techniky, zmínit lze třeba juniorského mistra JERC U27 Chrise Ingrama s Fabií R5 tureckého Toksportu, návrat na tratě chystá Bernardo Sousa s DS3 R5, přestup do ERC pak realizoval například Fredrik Ahlin s Fabií R5 či Hermann Neubauer s Fiestou R5. Z gentlemen driverů lze zmínit šlechtice Alberta von Thurn und Taxise nebo návrat Brazilce Pabla Nobreho, jenž by letos s Fabií Motorsportu Italia chtěl odjet ME.

Komentářů celkem: 1
Sob
9. 3. 2018 10:27
0 0
https://www.ewrc-results.com/profile/75824-miika-hokkanen/
Tohohle mladíka bude taky zajímavé sledovat.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!