Karel Pohner - eWRC.cz
24. 4. 2018 18:26 − 3702× − 0

Formule 1 bude 12.5. na Rally Show v Hradci Králové

Česká premiéra F1 se odehraje na největší české automobilové a letecké show 12.5. na autodromu CzechRing v Hradci Králové.

Nejnovější verze F1 (2018) představí stáj Red Bull společně s akrobatickými letadly závodu Rad Bull Air Race, kde hájí české barvy špičkoví piloti Martin Šonka a Petr Kopfstein.

Unikátnost těchto akcí je především v bezkonkurenční nabídce zážitků jízd a letů v téměř stovce aut a několika helikoptérách. Zmíníme rally jízdy se skokem přes most, drifty (pozor, premiérově 6 vyrámovaných speciálů mohou řídit sami návštěvníci!), offroad, okruhové a sportovní vozy, desítky nových předváděcích automobilů většiny značek, motokáry, buginy 125ccm (řídí děti), čtyřkolky a RC modely (řídí děti), bagr, elektrokola, trenažéry F1,nárazu a otočení na střechu, 6 helikoptér, prohlídky depa, technické konzultace s odborníky…

Že se bude také na co dívat, to je samozřejmostí. Okořeněním okruhové rychlostní zkoušky bude také Petr Pilát, který bude v průběhu jízd létat nad závodní dráhou a projíždějícími auty. Dopolední program bude patřit především autům a po obědě se velká část diváků přesune na hlavní letecký program na letiště. Konec akce bude kolem 17 hodiny, brány se ráno otevírají již v 8:30 a kdo nechce čekat ve frontě, může si přivstat.

Obě show jsou především technické a interaktivní zaměřené zejména pro rodiny s dětmi, fanoušky aut a letadel.

Aktuální informace budou uváděny na www.rallyshow.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!