4. 5. 2018 13:58 − 1569× − 1

Zvláštní ustanovení APR na oficiálním webu

Nejdůležitější dokument Agrotec Petronas rally 2018 – Zvláštní ustanovení – je dostupný na oficiálním webu hustopečské soutěže.

Pro české posádky je k dispozici také elektronická přihláška.

Podoba AGROTEC PETRONAS rally, která se uskuteční ve dnech 15. – 16. června 2018, byla už částečně naznačena, Zvláštní ustanovení je dokumentem, který předchozí domněnky stvrzuje. Hustopečská soutěž odstartuje v pátek 15. června v 18:30 hodin, do cíle se vítězná posádka dostane v sobotu po patnácté hodině (15:06 h). To za sebou bude mít celkem 331,11 km, z toho 147,5 km v rámci měřených rychlostních zkoušek. To je na české poměry unikátních 45 procent. Více než osm procent trati bude na nezpevněných vozovkách.

AGROTEC PETRONAS rally bude šestý podnikem Mistrovství FIA zóny střední Evropa (CEZ). Zatím jsou odjety tři závody (rakouská Rebenland Rallye a maďarské podniky Rally Eger a Miskolc Rally), o tomto víkendu seriál pokračuje chorvatskou Rally Opatija. V rámci CEZ jsou vypsány tři šampionátu, pro posádky kategorie RC2, produkční vozy a „dvoukolky“.

Jako už tradičně „rally mezi vinohrady“ přivítá kompletní českou a slovenskou špičku. V rámci slovenského šampionátu budou klasifikovány i historické vozy. Tím je hustopečská soutěž přístupná i pro české posádky historiků. Přihlásit se mohou formou elektronické přihlášky, prostřednictvím odkazu www.sams-asn.sk/prihlaska (tento odkaz platí i pro posádky MSR v rally).

AGROTEC PETRONAS rally je obsažena i v kalendářích značkových pohárů Peugeot Rally Cup a XTG ADAM Cup 2018.

Poslední možností je účast v rámci Poháru pořadatele, kde mohou startovat i vozy s národní homologací jiných zemí ASN nebo automobily s homologací pro rally v kterékoli zemi EU.

Odkaz na Zvláštní ustanovení AGROTEC PETRONAS rally 2018: http://www.agrotecrally.cz

Více informací k soutěži bude postupně zveřejněno na oficiální stránce www.agrotecrally.cz, řada novinek bude dostupná i na facebookovém profilu Agrotec rally Hustopeče.

Komentářů celkem: 1
4. 5. 2018 14:041
0 0
Ten nejdůležitější dokument rovněž říká, že přihlašovat se je možné od 20. 4., akorát, že není kudy se přihlásit smajlík. No jo no, nejedu Vyškov, tak se nudím smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!