Filip Mareš: do Krumlova vezeme překvapení pro fanoušky

MČR v rally zavítá tento pátek a sobotu do malebného prostředí jižních Čech v okolí Českého Krumlova a Budějovic.

Na 46. ročníku populární Rallye Český Krumlov se opět sejde kompletní česká špička, ve které ani tentokrát nebude chybět ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAM, jehož barvy bude reprezentovat třetí posádka průběžného pořadí šampionátu – Filip Mareš a Jan Hloušek.

Namísto předsoutěžního testu, absolvovali Filip s Honzou před necelými dvěma týdny úspěšný start na Rally Vyškov. Ani cílovou rampou závodu však jejich příprava v žádném případě neskončila. „Do našich pozávodních aktivit pravidelně patří také podrobná analýza podniku spojená s rozborem dat a videa. Kromě toho jsme v posledních dvou týdnech posílili také náš fyzický trénink. Český Krumlov patří podle mě v tomto ohledu k tomu nejtěžšímu, co český mistrák nabízí. Od začátku seznamovacích jízd nebývá v harmonogramu příliš času na odpočinek, o to více je v průběhu závodu potřebná dobrá kondice. Já jsem fyzickou přípravu vždy bral vážně. Zatímco v zimní pauze nejčastěji mířím do posilovny, v sezóně se o to více soustředím na vytrvalost. Například za květen mám, mimo dalších aktivit, naběháno přes 70 kilometrů. V minulých dnech jsme si s Honzou našli čas i na jeden společný trénink,“ prozradil Filip krátce před odjezdem z Luhačovic a Honza jej záhy doplnil: „Mimo to jsme ale hodně času věnovali i standardní přípravě na to, co nás v okolí Krumlova tento týden čeká. Jihočeský závod patří k naším nejoblíbenějším, v minulosti se nám tu poměrně dařilo a věříme, že tomu bude tak i letos. Rozhodně pro to uděláme maximum.“

Jak již bylo avizováno v předchozí tiskové zprávě, pro fanoušky, kteří se o nadcházejícím víkendu chystají navštívit Rallye Český Krumlov, si Filip s Honzou připravili malé překvapení. „Rádi bychom pozvali všechny naše fanoušky k neformálnímu setkání u servisního stanu ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAMu, a to ihned po skončení pátečního shakedownu ve 13 hodin. Krátce před startem samotné rally tak bude možnost si se mnou i Filipem o čemkoliv popovídat, především zde ale budou připraveny originální týmové předměty, které vybraným fanouškům osobně věnujeme. Ti nejrychlejší se potom mohou těšit na krásný plakát s podpisem,“ prozrazuje jablonecký spolujezdec.

Šestačtyřicátý ročník jihočeské Rallye Český Krumlov odstartuje diváckou speciálkou na českobudějovickém výstavišti, v pátek 18.5.2018 v 15:42 hodin. Vítězná posádka by do českokrumlovské Jelení zahrady měla dojet v sobotu krátce po půl páté odpoledne. V početném poli 137 přihlášených posádek, odstartuje posádka ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAMU se startovním číslem 11.

Komentářů celkem: 3
17. 5. 2018 12:361
0 0
No jo na Štěpánce se běhá hezky, tak přeju tu bednu na Krumlově, když nebude Alex, tak by to mohlo vyjítsmajlík
17. 5. 2018 16:442
0 0
Já viděl kluky běhat po Zlíně týden před Vyškovem
17. 5. 2018 17:133
0 0
Původně napsal bělák
No jo na Štěpánce se běhá hezky, tak přeju tu bednu na Krumlově, když nebude Alex, tak by to mohlo vyjítsmajlík
Alexe by porazil.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!