Minuty lítaly sem a tam

Peugeot Rally Cup na Rallye Český Krumlov

V Peugeot Rally Cupu ČR letos závodí sedm posádek a jestli se bylo na co dívat na Rally Šumava, tak o Rallye Český Krumlov to platí dvojnásob. Dešťové přeháňky lítaly nad rychlostními zkouškami sem a tam, a stejně tak lítaly sem a tam minuty ve výkazech většiny posádek. Kdo byl nahoře, byl za chvíli dole, ale pak zase klidně nahoře. A když už se zdálo, že se živly uklidnily a je rozhodnuto, přišel ještě finální zvrat. Mrkněte se na to!

Videa, fotogalerie, články a magazíny hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 3
4. 6. 2018 12:561
0 0
Je pěkné informovat o dění v tomto cupu, jen mohly být informace o dění obsáhlejší, než jen čtení z výsledků. O tom co se dělo na prvním Jánu by se daly napsat celé romány, ale proč potom Firla o vedení přišel a z čeho pramenily tak velké rozdíly na poslední páteční RZ i u dalších jezdců jsem z reportáže nepobral - volba gum, jezdecké chyby, opatrnost ???
4. 6. 2018 21:192
0 0
Naprosto souhlasím, tohle by si zasloužilo nejméně dvojnásobnou stopáž, klidně i delší. Jenže, zadání zní celou dobu právě takto. A když je třeba aspoň jednou zmínit každou ze sedmi posádek, a celý ten závod je taková houpačka, nedá se do toho dostat víc, ani kdyby slečna Nikola do mikrofonu rapovala tempem jako Eminem smajlík
6. 6. 2018 12:273
0 0
To je tam moc fajn, když děláme reportáže podle zadání... Nešťastná formulace Prokope...smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!