Jak kruté byly ty letošní Hustopeče

Video reportáž z Rally Hustopeče

Dohnalův oheň a Kopáčkova žebra, to zdaleka není vše, v čem byly letošní Hustopeče mimořádně kruté. Množství bouraček vedlo k množství zrušených rychlostních zkoušek. A na to především doplácely ty posádky, jejichž tváře televizní kamery nikdy moc nezajímaly. Tak my vám je ukážeme. A samozřejmě i tu špičku, která si naopak v Hustopečích zazávodila docela pěkně. Příjemnou zábavu…

Videa, fotogalerie, články a magazíny hledejte také na www.msrevue.cz. Máme rádi motorsport!

Komentářů celkem: 24
27. 6. 2018 07:53
0 0
dobrý den,
vrátil jsem se z dovolené a sleduji novinky. Moc nevím, proč se někteří tak obouvají do pana Kafky. V podstatě řekl pravdu. Snad jen ještě to, že za nedostatek talentů může v minulosti AČR. Já osobně si myslím, že talent je jezdec ve věku 18 max 19 let. Bohužel kluci a holky, z motokár nemají většinou možnost dalšího růstu v rally, protože tento sport je snad finančně, časově a logisticky nejnáročnější.Rodiče to bohužel nemohou zaplatit a v minulosti AČR tuto výchovu zanedbal (nepodpořil), a tak teď máme talenty ve věku daleko za 25 lety stáří. V tomto věku by již měl talent jezdit rally ME a vybrané soutěže MS a pravděpodobně být továrním jezdcem nebo mít tovární podporu.
Tak konec pohádky a zpátky do reality.smajlík
27. 6. 2018 18:02
0 0

Klatovska Rozvazkova
Pane Kafko vyndejte si hlavu z prdele... Talaš Valaška nešťastný technický problém, Kopná druhé místo před Svačinou. Talaš jel prvně v autě, Svačina jím jezdí třetí sezonu? Šumava: Talaš první před velezkušeným Navrátilem. O parník. Krumlov: První etapa vlivem počasí ztráta jak prasátko (12 minut?) Druhá etapa boj jak blázen a výtečné druhé etapové vítězství. Hustopeče: Zcepa přesvědčivě vyhrál.

Ano, pravděpodobně by jezdec a mechanik, jenž si auto postavil v zásadě sám doma v garáži, servisuje si ho sám doma v garáži, peníze si sehnal sám s několika kamarády. neuměl napsat skvělou slohovou práci... Ale jezdec, jezdec je sakramentsky dobrý. A ano, nemůže si dovolit zaplatit Romana.

Ale pak Kafka nevidí talent. Inu jasně, pan Kafka nevidí ani to, co je jeho hlavním úkolem, nevidí ani na své historiky. Smutné.

Pánové, je třeba se ptát, kdo je ve skutečnosti Mareš ve spojení s Kafkou.. Dohledatelné to je. Třeba to bude mít něco společného s tím, že pan Kafka s maminkou Mareše tak nějak trávil dost času, a nejen přes den.smajlík
Otázka vlastního nebo nevlastního syna ještě stále není zodpovězena.. Kdo hledá informace, určitě je najde.smajlík
27. 6. 2018 19:44
0 0
brukky:zda p.Kafka trávil čas s Marešovou mámou je mimo mísu.Jediný fakt je že Filip opravdu zaskočil za "zpackaný rally talent" pořádaný AČR.A že zaskočil víc než úspěšně,netřeba zdůrazňovat.
27. 6. 2018 20:16
0 0
brukky: na pavlačový story jsou fakt jiný sajtny smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!