Jakub Malina - eWRC.cz
8. 8. 2018 07:37 − 7259× − 0

Čendova RZtka III. – 1. 9. 2018

Rád bych Vás touto formou pozval na 3. ročník motoristické akce, která je pořádána na počest našeho kamaráda Martina Vodehnala.

Rád bych Vás touto formou pozval na 3. ročník motoristické akce, která je pořádána na počest našeho kamaráda Martina Vodehnala, který byl velkým závodníkem a milovníkem rallye.

Tak jako předešlé dva ročníky se sejdeme na malém letišti poblíž ŠKODA AUTO Kvasiny, kde bude depo a zázemí celé akce. Harmonogram dne zůstane stejný jako v loňském roce, tedy v půlce dne otočíme směr a využijeme tak potenciál krátké tratě na maximum.

Během loňského ročníku se po trati prohánělo cca 35 závodních vozů a již nyní můžu potvrdit, že by tomu nemělo být letos jinak. Svoji účast potvrdili jezdci historických škodovek Petr Šimurda a Martin Rohlena, Lancii bude opět prohánět organizátor/jezdec v jedné osobě, Ruda Zahradník. Účast také přislíbili jezdci, kteří disponují bestiemi z německé produkce, jedna pochází z Ingolstadtu a druhá ze Stuttgartu a už jen ze zvuku motoru běhá mráz po zádech…

Po celou dobu akce bude zajištěno občerstvení, které budou mít opět pod palcem hasiči z Panské Habrové. Po ukončení hlavní části dne následuje volná zábava, která se tradičně protahuje do pozdních hodin.

Takže pokud máte rádi závodní auta, vůni benzínu a nemáte plán na 1. září, rádi Vás uvidíme.

Pro bližší informace sledujte facebook www.facebook.com, případně posílejte dotazy na cube@cubephotography.cz

Tato akce není součástí případné Rallye Sudety, která by se měla konat ve stejném termínu.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!