10. 8. 2018 09:02 − 5461× − 0

Pozvánka na Zlínská kola 2018

Nejen burácení závodních vozů, historických automobilů nebo nablýskaných „bugatek“ uvidí zástupy diváků na městské RZ.

Ahoj cyklisti!

Jsme rádi, že jste se před rokem zúčastnili premiérového ročníku cyklistické vyjížďky ZLÍNSKÁ KOLA, a protože vás bylo hodně a akce sklidila úspěch, je nám ctí pozvat vás letos znovu! Budeme rádi, když se se svými bicykly opět dostavíte, a když s sebou vezmete třeba ty, kteří loni nemohli nebo váhali, bude to ještě lepší :-)

KDY SE JEDE? 24. 8. 2018 od 16:45 do 17:30!

KDE SE JEDE? V centru Zlína na městském závodním okruhu!

Opět na vás bude čekat uzavřená trať městské superspeciální rychlostní zkoušky Barum Czech Rally Zlín. Tentokrát žádný omezený počet okruhů podle kategorií, zkrátka o tři čtvrtě na pět vás všechny vypustíme ze startu a kolik kol okolo zlínského centra do půl šesté stihnete, bude jenom na vás.

Pokud si chcete užít jeden z posledních podvečerů letních prázdnin v tretrách a v parádní atmosféře městské erzety, stačí jít na web www.zlinska-kola.cz a nejpozději do 21. srpna, 18 hodin se zaregistrovat. Zapsat se sice bude možné i na místě v den konání závodu, ale raději to udělejte dopředu, ať víme, na kolik z vás se máme připravit :-) Přihlásit se mohou ženy, muži a děti od 12 let. Pokud chystáte vypustit na okruh dítko samotné, nezapomeňte na souhlas zákonného zástupce. Všechny detaily najdete v Propozicích.

Takže vezměte příbuzné, kamarády, partnery, kolegy, pokud chcete, utvořte tým (ten největší něco vyhraje!), zaregistrujte se a 24. srpna se na vás v centru Zlínských kol v parku Svobody u zlínského zámku budeme moc těšit. Vezměte s sebou i ty, co na kole jezdit nechtějí nebo neumí – pro všechny bude v parku rozeseta celá řada zábavných atrakcí od Agentury Devět měsíců, na kterých se dosyta vyřádí jak děti, tak dospělí. Dorazte, bude to prima!

Váš tým Zlínských kol

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!